Amo intrebare, care este numarul optim de caractere prezent in numele unei poze (ex. gogu.jpg are 4 caractere (gogu) ) pentru o indexare optima in Gugle images.
Va multumesc
Amo intrebare, care este numarul optim de caractere prezent in numele unei poze (ex. gogu.jpg are 4 caractere (gogu) ) pentru o indexare optima in Gugle images.
Va multumesc
nu cred ca exista niste limite, numai sa n-aiba mai mult de 256![]()
Daca tot s-a deschis subiect legat de optimizarea imaginilor si mi s-a raspuns la o intrebare pe care o aveam in minte, imi permiteti sa mai intreb si eu ceva? Cum e mai bine sa denumesti imaginile? nume_imagine.jpg sau nume-imagine.jpg? Multumesc.
din punct de vedere al developerului cu _, Google nu cred ca face distinctie intre caracterele delimitatoare la cuvinte.
A fost o perioda in care _ nu era recomandat pentru ca nu era recunoscut de motoarele de cautare ... si de aceea se recomanda folosirea -. Dar acele vremuri au trecut si acum le puteti folosi pe amandoua fara probleme. Personal optez pentru -. Cat despre indexarea imaginilor ... va pot spune urmatoarele lucruri:
1. numele imaginii trebuie sa descrie continutul imaginii
2. intotdeauna trebuie sa aveti alt pe imagine
3. este recomandat ca numele pozei sa se regaseasca in textul articolului (daca poza face parte dintr-un articol)
Mai sunt cateva mici secrete ... dar va las pe voi sa le descoperiti.
Ultima modificare făcută de rapdaniel; 6th July 2007 la 13:51.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)