Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: 8000 pagini care nu exista pe site in Google

Vizualizare arbore

roxanacaz este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Vârstă
    46
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit 8000 pagini care nu exista pe site in Google

Buna.
    Sper ca am nimerit bine cu subiectul asta aici - e legat de Google, insa banuiesc ca problema e in cu totul alta parte.
    In Google Webmaster Tools imi apar ca Not found peste 8000 de pagini care nu se regasesc pe site-ul meu. Si de cand apar acolo pozitionarea in google a scazut notabil. Toate sunt fisiere .cfm, care nu au nicio legatura cu site-ul meu - este vorba de un oscommerce, combinat cu phpBb si Coppermine.

Intrebarea e... de unde si pana unde aceste mii de pagini "in plus" - din ce am citit fisierele .cfm tin de ColdFusion - care ma depaseste total pana si ca notiune . Are cineva idee care poate fi problema sau daca este intr-adevar o problema? revin cu detalii daca este nevoie.

Multumesc mult.

Am uitat sa spun ca am puricat site-ul prin toate ungherele si nu gasesc nimic care nu ar trebui sa fie acolo. Toata fisierele si folderele par ok, iar acolo unde am fost nevoita sa pun permisiune 777 e chiar in regula totul dupa cum vad eu.
    Ultima modificare făcută de roxanacaz; 2nd July 2007 la 19:38. Motiv: Memorie scurtuta....

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. afiseaza erori care nu mai exista
    De fabby în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th July 2009, 23:26
  2. Exista vreun ecommerce software care sa poata fii folosit cu Commission Junction?
    De kix_mc3 în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd January 2009, 15:10
  3. Cum gasesc o pagina care nu mai exista pe un server !
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th May 2007, 12:57
  4. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th September 2006, 01:42
  5. Directoare Care Nu Exista?
    De Graven în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th December 2005, 04:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •