Sunt multe cazuri pe net cand siteuri facute in totalitate in flash ies in fata unor siteuri cu content tot cu PR 4. mi se cel putin auirea..cum au facut..
Sunt multe cazuri pe net cand siteuri facute in totalitate in flash ies in fata unor siteuri cu content tot cu PR 4. mi se cel putin auirea..cum au facut..
nu e aiurea deloc, daca are IBL-uri multe..
de acord..au... si asta se vede pentru ca au un PR de bun simt..4..
dar ma intreb.. cum/cat decid backlinkurile cuvintele cheie dupa care este listat atat de in fata un astfel de site
practic contentul este 0... doar titleul si metatagurile..dar dupa cum stiu..prea putin pentru google in 2007
ai si cazuri concrete?
asa vorbim mult si bine...
cauta pe google.ro rez in lb ro dupa "marketing direct" si o sa vezi pe
pe locul 2 armad.ro - site 100% in flash
un exemplu de care m-am lovit eu de curand
p.s. sorry dar sunt inca prea nou pe forum ca sa pot pune linkuri asa ca dai search singur![]()
la fel mi s-a parut si mie interesant cum un site fara continut e asa sus dupa anumite cuvinte... conteaza mult textul dintre etichetele <A>...</A> si puterea legaturii.
Google indexeaza si textul din swf-uri.
Am avut o pagina pe un site la care se putea ajunge numai prin un link dintr-un swf si a ajuns indexata (nu, nu exista alt link de pe alt site catre ea).
Exemplu concret:
http://www.google.com/search?hl=en&r...wf&btnG=Search
(numerele alea sunt din matricea de adiacenta...)
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)