Stie cineva cam in cat timp abandoneaza google incarcarea unei pagini?
In cazul meu, din cauza unei interogari (un xml request), dureaza cam 5-10 secunde pana la incarcarea paginii.
Stie cineva cam in cat timp abandoneaza google incarcarea unei pagini?
In cazul meu, din cauza unei interogari (un xml request), dureaza cam 5-10 secunde pana la incarcarea paginii.
De ce nu faci un cache la datele care le iei din xml? (sau adresa depinde de cautarea utilizatorului).Originally posted by Bruzli
[b]Stie cineva cam in cat timp abandoneaza google incarcarea unei pagini?
Din pacate nu pot face cache, datele se modifica in functie de mai multi parametri pe care nu-i pot controla.
Google abandoneaza o pagina daca dureaza mai mult de 5-7 secunde incarcatul.
Spun din experienta doar :wink:
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu cred ca e pusa corect problema ...
Conteaza cat KB citeste dintr`o pagina nu cat timp ...
Sunt GExGE si folosesc cel mai simplu site de curs valutar.
cât citește... probabil maxim 100KB
dar e important și timpul de așteptare... doar nu o să stea la infinit dacă nu găsește in scurt timp pagina
Este pusa corect. Google citeste (teoretic, dupa cum se afirma la guidelines) 100 KB maxim.Originally posted by GExGE
[b]Nu cred ca e pusa corect problema ...
Conteaza cat KB citeste dintr`o pagina nu cat timp ...
Am pagini si de 200 KB indexate corect.
Nu recomand a se depasi 150 KB (in cel mai rau caz).
Daca hosting-ul merge prost si pagina se incarca cu 0 la -13 kilobiti, aici intervin cele 5-7 secunde. Intelegi ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Chiar discutam cu geosoft de asta ieri dupa masa de limita maxima posibila de 100k.
Un exemplu de pagina indexata partial:
http://216.239.59.104/search?hl=ro&q=cache...re+Google&meta=
O sa-i incerc sa-i trimit partial din pagina, ca sa-l tin ocupat pana primesc rezultatul de la query. Sa vad ce iese.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)