Vad si eu modificari de ibl-uri pe anumite dc-uri.
PR update... probabil dupa ce update-ul de ibl-uri va fi gata.
Vad si eu modificari de ibl-uri pe anumite dc-uri.
PR update... probabil dupa ce update-ul de ibl-uri va fi gata.
Si la mine sunt modificari la numarul de IBL-uri. Nicio modificare in SERPS sau PR.
la mine a mai urcat 1 loc![]()
de pe 12 pe 11...
a inceput iar sa danseze google?
din ce vad eu google a inceput sa-si faca update-uri din ce in ce mai des.
@FireEyes: Numarul de IBL-uri la tine a si scazut drastic (cele raportate de google). De la vreo 180 (cate spunea pana acum) pe la vreo 110 acum. Poate si de asta ai cazut asa tare in SERP. Se poate ca aceasta scadere sa fie si datorita updateului. Trebuie sa astepti sa se termine ca sa iti dai seama ce trebuie sa faci.
PS: Iti stiam numarul de IBL de pana acum pentru ca si eu am un site de anunturi si am sub "supraveghere" toata "concurenta"![]()
true, numai ca in google sitemaps imi raporteaza...cateva mii de linkuri.
la cautarile publice insa... a scazut.
poate de aceea cred si intaresc spusele tale:
si da, google se joacaSe poate ca aceasta scadere sa fie si datorita updateului. Trebuie sa astepti sa se termine ca sa iti dai seama ce trebuie sa faci.
acum imi arata 179
mai devreme imi arata 209
trebuie doar sa... astept ! ( big issue!)
Ultima modificare făcută de FireEyes; 27th April 2007 la 14:59.
Great. Pe 3 dc a crescut nr de ibl, pe restul am -1Ce ma distrez ...
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
eu am ajuns de pe pozitia 3 a doua pagina pe prima pagina locu 6, seara trecuta (intre 12 si 1) si imi arata pe unele servere pr 5
, cu toate ca google toolbar imi arata 0 , sper sa ramana la 5
![]()
S-a facut un update de PR clar... la mine pentru site-ul din semnatura PR-ul a sarit de la PR 4 la PR 5, in plus un site lansat la inceputul lui februarie a obtinut PR 4, un altul nu mai vechi de o luna si jumatate a obtinut PR 2...
In schimb am observat ceva tare ciudat la google (poate s-a mai discutat pe aici) : can bag la search link:www.smarty.ro imi arata 1.110 iar daca bag link: www.smarty.ro (cu spatiu intre : si domeniu) imi arata 60.600... intrebarea e daca cel din urma query are vreo semnificatie pe care nu o stiu eu sa e doar un bug google ?
Lucruri asemanatoare se intampla si pentru site:
Nu e bug, e ca si cum ai cauta dupa ambele cuvinte. Poti sa stergi cele doua puncte, iar rezultatul va fi la fel. Poti sa cauti mai exact: +smarty.ro pentru a vedea unde a fost mentionat
Boingeanu Ben
La mine in momentul asta la majoritatea site-urilor s-a updatat PR si a crescut (yey). Verificat doar prin toolbar.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)