Salutări tuturor!
Este cineva pe forum care poate să spună din propria experiență dacă articolele scrise cu ChatGPT se poziționează bine în SERP?
Cu prompt-uri bine puse la punct se pot crea articole de foarte bună calitate, dar, după cum bine se știe, Google nu agreează conținutul creat automat.
Am verificat câteva articole scrise de ChatGPT cu mai multe instrumente de detectat plagiatul și rezultă 98-100% originale.
Deci pe partea de originalitate stă foarte bine, chiar dacă au mai fost publicate multe alte articole pe același subiect.
Dar la verificarea cu instrumentele de detectat conținutul scris de AI stă foarte prost.
Dacă unele instrumente (writer, contentatscale sau gptzero) le mai poți păcăli schimbând unele cuvinte în frazele din articol, Copyleaks este cu adevărat fenomenal și nu poate fi păcălit.
Bănuiesc că și Google a inclus ceva în algoritm, similar cu Copyleaks, care să detecteze conținutul scris de AI.
Cei de la Google au spus recent că nu-i interesează cum e produs conținutul, important e să fie de calitate, dar nu-i prea cred.
Părerea mea e că articolele detectate ca scrise de AI vor avea un minus față de cele scrise de o persoană adevărată, oricât de bine scrise și de calitate ar fi.
Deci, are cineva ceva date concrete? A făcut cineva vreun experiment?
Eu am început un blog cu conținut scris doar de ChatGPT, dar are doar câteva săptămâni de viață, deci nu am date concrete încă.