29th April 2017, 18:32
0 out of 1 members found this post helpful.
Penalizare selectiva in google
Va salut!
Am si-te-meu.ro din 2007 si sitemeu.ro din 2009 care este addon peste primul site.
De fff multi ani ~ din 2010 pana in prezent la cautarea produse de soare sau produse soare eram in prima pagina in pozitia 3-5.
Am folosit adsense si din greseala am pus 4 reclame pe aceeasi pagina si am disparut din google, in wmt nici un mesaj, am descoperit problema si din 25 MARTIE site nu isi revine , la cautarea produse de soare sau produse soare NU apar deloc in google, la cautarea produse de soare ieftine sau produse soare ieftine apar in prima pagina! pe 17 si pe 28 aprilie am aparut in pagina 8 pt 24 ore si am disparut iar, am cautat zi de zi.
Iin google la cautarea site:si-te-meu.ro apar primul plus 15-18 pagini pline de produsele de pe site meu.
In schimb la cautarea produse de soare sau produse soare nu apar deloc.
Site nu este penalizat ca apar in google doar cu aceste cuvinte sunt penalizat si nu inteleg de ce?
In 2007 am inceput cu oscomerce, in 2009 am trecut la zen cart pana in 2015 cand au inceput penalizarile pt site neoptimizat \mobile-friendly si am trecut la prestashop, din noiembrie 2016 am trecut iar la zencart cu Responsive Classic Template pt baza de date destul de mare.multumesc
Nu am facut nici o modificare la site, nu am modificat titlu,descriere...nimic.
Acum cateva zile am adugat in titlu cuvantul ieftine daca am vazut ca apar in prima pagina asa.
Ultima modificare făcută de beny; 29th April 2017 la 18:38.