Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Penalizare selectiva in google

beny este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2017
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Penalizare selectiva in google

Va salut!
    Am si-te-meu.ro din 2007 si sitemeu.ro din 2009 care este addon peste primul site.
    De fff multi ani ~ din 2010 pana in prezent la cautarea produse de soare sau produse soare eram in prima pagina in pozitia 3-5.
    Am folosit adsense si din greseala am pus 4 reclame pe aceeasi pagina si am disparut din google, in wmt nici un mesaj, am descoperit problema si din 25 MARTIE site nu isi revine , la cautarea produse de soare sau produse soare NU apar deloc in google, la cautarea produse de soare ieftine sau produse soare ieftine apar in prima pagina! pe 17 si pe 28 aprilie am aparut in pagina 8 pt 24 ore si am disparut iar, am cautat zi de zi.
    Iin google la cautarea site:si-te-meu.ro apar primul plus 15-18 pagini pline de produsele de pe site meu.
    In schimb la cautarea produse de soare sau produse soare nu apar deloc.
    Site nu este penalizat ca apar in google doar cu aceste cuvinte sunt penalizat si nu inteleg de ce?
    In 2007 am inceput cu oscomerce, in 2009 am trecut la zen cart pana in 2015 cand au inceput penalizarile pt site neoptimizat \mobile-friendly si am trecut la prestashop, din noiembrie 2016 am trecut iar la zencart cu Responsive Classic Template pt baza de date destul de mare.multumesc
    Nu am facut nici o modificare la site, nu am modificat titlu,descriere...nimic.
    Acum cateva zile am adugat in titlu cuvantul ieftine daca am vazut ca apar in prima pagina asa.
    Ultima modificare făcută de beny; 29th April 2017 la 18:38.

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu cred ca are legatura cu adsense, pur si simplu n-ai reusit sa tii pasul cu modificarile de algoritm ale google. Trebuie sa optimizezi SEO continuu, tu ne povestesti de 2007-2009-2010, ceea ce e complet irelevant.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

100% nu este de la adsense
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2017
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am mentionat ca este un site vechi,2007, ce modificari sau facut(f putine) si in ce pozitie ma aflam in google din 2010 pana in martie 2017.
    Am inteles,promovare seo tot timpul,ok, dar,scuze ca ma repet:
    De ce la cautarea produse de soare sau produse soare NU apar deloc in google dar la cautarea produse de soare ieftine sau produse soare ieftine apar in prima pagina?
    Daca problema era strict de seo nu dispaream complet? La orice combinatie de cuvinte care au legatura cu site/produsele indexate de google?
    multumesc anticipat.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Pune aici siteul sa aruncam cu privirea.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2017
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

ochelari de soare punct com
    cu minus intre cuvinte

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    41
    Posturi
    69
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de beny Vezi Post
    la cautarea produse de soare ieftine sau produse soare ieftine apar in prima pagina?
    Daca problema era strict de seo nu dispaream complet? La orice combinatie de cuvinte care au legatura cu site/produsele indexate de google?
    multumesc anticipat.
    La mine nu apari nicaieri nici la cautarea produse de soare ieftine sau produse soare ieftine.

A fost un update Google pe 8 martie...sigur ai problema de pe 25 martie si nu de inainte?
    Ultima modificare făcută de CipriaN; 1st May 2017 la 13:31.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2017
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Cuvantul produse se inlocuieste cu ochelari, scz, nu am mentionat.
    ochelari de soare si ochelari de soare ieftini

Citat Postat în original de beny Vezi Post
    ...
    De ce la cautarea produse de soare sau produse soare NU apar deloc in google dar la cautarea produse de soare ieftine sau produse soare ieftine apar in prima pagina?
    multumesc anticipat.
    Ba da, inainte de 25 martie, f posibil de pe 8 , eu am observat ca am disparut din google (asa este, pe la inceputul lui martie) si nu imi dadeam seama de ce, am tot cautat pe google de ce penalizeaza google site-uri si motivele si am gasit un post,tot pe acest forum, in care se discuta despre adsense si afisarea de mai mult de 4 reclame pe o pagina, pe 25.03. am scos reclamele si de la acea data tot asteptam sa isi revina.
    Eu am facut legatura intre adsense si disparitia site din google dar voi spuneti ca nu are nici o legatura. Atunci ramane acel update din 8 martie ca si motiv. Dar ramane intrebarea de mai sus, de ce doar la anumite cuvinte si nu la tot?

Date structurate
    Stare: 30.04.2017
    333
    Elemente
    pe 94 pagini
    0
    Elemente cu erori
    pe 0 pagini
    Elemente

Linkuri către site-ul dvs.
    Număr total de linkuri
    5.440

Număr total de pagini adăugate la index
    823 ( aici am scazut, in perioada 01.2016-01.2017 aveam intre 1300 si 1550 pagini, din ianuarie a scazut usor si de la jumatatea lui februarie am 810-825 pagini)
    Ultima modificare făcută de beny; 1st May 2017 la 14:41.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu vad sa rankezi pe cuvintele alea, dar nici nu-mi dau seama cum rankai inainte, ca nu ai acele keywords pe site. Backlinkurile ti-s pe anchor "ochelari de soare".

Nu ai articole, nici descrieri la produse.

Cred ca orice pozitie pe care erai inainte a fost o greseala, iar acum google n-a facut decat sa repare problema. Asa la prima vedere n-am idee de pe ce keyword primesti trafic.

edit dupa postarea de mai sus: eu as face niste backlinkuri contextuale pe "ochelari de soare", sa-l anunti pe google ca esti inca relevant pe acel keyword.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Sper sa nu te superi pe mine.
    Eu mi-as face griji in prima faza pentru alte chestii. Spre exemplu, la o cautare "ochelari de soare Wayfarer" esti pe pozitia 11 dar cu pagina principala, nu cu categoria. Daca aveai categoria optimizata corespunzator, probabil aveai sanse la o pozitie mai buna. Meta kw-ul ala kilometric si fara virgule de pe toate paginile, ce e cu el?
    Ai probleme cu optimizarea categoriilor, titlurile nu sunt cele mai inspirate, structura cred ca merge aranjata putin, traducerile nu sunt complete.
    Optimizeaza fiecare sectiune a site-ului exact pentru ce este:
    -Pagina principala e pagina principala, nu ai ce cauta cu branduri in titlu.
    -Categoriile sunt si alea despre ochelari, nu? In titlu nu scrie... Nu mi se par suficient de clare sau inspirate: Polarizati, Polarizati oglinda, Polarizati sport, Polarized... Si astea amestecate cu branduri, stiluri, promotii, etc.
    -Pagina produsului sa fie pagina produsului, fara sa repeti de trei ori meta descriere cuvantul ochelari iar in meta titlu sa ai enumerate 5 branduri.
    Tot in pagina produsului trebuie sa faci ceva modificari pt usability si aspect, e prea imprastiata/amestecata. Butonul adauga in cos nu este suficient evidentiat si nu este deloc atractiv, este prea jos in pagina. De fapt nu arata bine deloc...
    Sidebar-ul din dreapta este total inutil, renunta la el. Nu face decat sa aglomereze informatia si in fapt, cu exceptia nr de tel, este invizibil pentru majoritatea vizitatorilor. Nr de tel si programul stau mai bine in header.
    Esti in prima pagina cu ochelari de soare ieftini. Tine de asta, nu te grabi cu modificarile, fa-ti un plan si abia apoi pui in practica, in asa fel incat sa nu pierzi ceea ce ai.
    Imi plac produsele, preturi bune, ai imagini ok, se vede ca ai muncit dar nu a iesit suficient de bine.
    Monetizarea vrei sa o faci din vanzari sau din Adsense?
    Cate produse ai in magazin si ce reprezenta diferenta pana la 1550 de pagini cate aveai indexate?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afisare selectiva fotografie site matrimoniale
    De hl2u în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th December 2015, 00:38
  2. 9Z.ro - reţea selectiva de bloguri
    De alex67x în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th March 2009, 17:37
  3. Penalizare Google
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th January 2009, 01:37
  4. penalizare google
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 1st August 2008, 10:11
  5. Penalizare google
    De Ben Boingeanu în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 21st April 2005, 17:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •