11th February 2017, 11:01
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
tiroid
Benko, cu tot respectul, nu poti obtine rezultate de top daca interpretezi informatii cu tool-uri free.
Nu este un tool free dar are si versiune free care nu te lasa sa salvezi datele in rest iti arata toate datele de care ai nevoie. La versiunea cu plata pe care il am si eu platesti lunar in jur de 20 de dolari pentru update altfel nu iti arata nimic.
Acum 2 ani am salvat cu ea un site penalizat asa ca sunt sigur ca nu arata prostii. Nu SEO e meseria mea tocmai de aceea utilizez acest tool care imi arata ce si cum sa fac cand am nevoie ca sa nu o dau in bara.
Edit: stiu ca licurile pe care le-a interpretat ca lincuri sitewide sunt din directoare in care siteul este listat in mai multe categorii. Astfel de directoare in general este bine sa fie evitate pentru money site. Nu ma dau mare dar si acuma lucrez pe un site care are probleme asemanatoare, nu s-au tinut cont de cuvinte cheie si l-au supraoptimizat cu lincuri de slaba calitate. Toate lincurile duc spre radacina, nu sunt lincuri spre paginile siteului etc. Pana la urma fiecare lucreaza cum stie sau cum poate si cu ce risc de penalizare vrea, daca siteul cade vin altii care sa corecteze problemele respective.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 11th February 2017 la 11:16.