Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Coborare in sherp

Afișare hibrid

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu am vazut penalizari de ani de zile (defapt una singura am avut, cred ca prin 2009) insa parerea mea e ca siteul tau a scazut atat din pricina profilului de linkuri slab (directoare) cat si din cauta satelitilor (pbn-ului tau) pe care ai pus adsense.

Satelitii au toti ip dedicat, datacenter diferit, nu au linkuri spre alte siteuri ale tale (incat sa faci un footprint), au tema diferita, pluginuri diferite, whois privacy, etc? Daca nu, e clar.

Beleaua e ca poti scoate tu linkurile, dar daca isi revine, va dura luni de zile. Mai bine faci unul de la zero in timpul asta.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Nu am vazut penalizari de ani de zile (defapt una singura am avut, cred ca prin 2009) insa parerea mea e ca siteul tau a scazut atat din pricina profilului de linkuri slab (directoare) cat si din cauta satelitilor (pbn-ului tau) pe care ai pus adsense.

Satelitii au toti ip dedicat, datacenter diferit, nu au linkuri spre alte siteuri ale tale (incat sa faci un footprint), au tema diferita, pluginuri diferite, whois privacy, etc? Daca nu, e clar.

Beleaua e ca poti scoate tu linkurile, dar daca isi revine, va dura luni de zile. Mai bine faci unul de la zero in timpul asta.
    Oricat as face, tot cred ca exista footprint-uri, evident am incercat sa ma protejez.

Am de gand sa dezvolt si altele, dar in nici un caz nu voi renunta la el. Candva o sa fie pozitia 1.

Citat Postat în original de CrisTee Vezi Post
    Toamna-iarna 2016 a cam fost plina de miscari si surpize din partea marelui G.
    Poate fi penalizare si daca nu apare in WMT. Acolo iti apare doar daca e penalizare manuala, nu algoritmica. Da-mi te org PM cu url-ul(se pare ca oricum toata lumea il stie), o privire in plus nu strica.
    Ai pm.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode de coborare in SERP
    De Ammadeuss în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 13th February 2009, 16:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •