am observat si eu de ceva vreme modificari... si intradevar treaba cu linurile e mai accentuata problema acum.
am cateva subdomenii pe no-ip.ro , facute cu mult timp in urma, majoritatea ne-updatate de pe vremea bunicii ...asa, ideea e ca de ceva vreme nu ma mai indexeaza google in primele pagini cu unele subdomenii... cu toate ca nu este corect, adica erau unele cuvinte cheie la care eram pe prima pagina tot timpul acum sunt alte balarii in nici un caz ceva ontopic, numai abureli, cred ca google incearca terenul cu mai multe metode de reindexare, ceea ce ma afecteaza prin faptul ca trebe sa ma apuc de treaba si n'am timp. Nu aveam nevoie de continut pentru anumte siteuri, mai ales ca unele se refera stric la utilitare de internet, pagina simpla, mica, continut putin... mdea, se pare ca trebe sa ma apuc serios de facut la pagini cu continut !
--------------------
ooops, ceva s'a intamplat, tocmai acum vreificai cuvantul torenti si sunt pe locul 1 in google.ro , cand acum cateva zile eram cu 50 in spate ! (oare sa fie efectul schimbarii pagini acum 2 zile ?)
ceeea ce este in cache este vechi !

Răspunde cu citat