Multumesc mult tuturor pentru sugestii. O sa iau in considerare tot ce s-a discutat mai sus.
Ca niste raspunsuri intarziate:

-Madison , angajatorul meu sunt eu si intradevar as fi mai fericit daca am o rata de conversie mare. Chestiunea cu formularul de contact chiar nu m-am gandit si chiar am sa-l reduc la minimum necesar. Ca un guideline - keyword-urile pentru care incerc sa rank-ez sunt titlurile paginilor.
Iar homepage-ul este un fel de "tocana" al acestor cuvinte cheie - tema in sine a furat ochiu` multor clienti si poate ca incerc mai mult sa acord atentie acestei frontpage.
Stiu ca nu trebuie sa astept pentru cei cu spam, dar devine iritant. Multumesc mult pentru raspuns, chiar apreciez.

-Bela
Textul, intradevar este similar - fac mereu modificari prin el sa testez anumite variante si cred ca in timp sa ajuns sa semene cu a altora. In legatura cu cat costa si in cat timp se rezolva difera de la caz la caz sunt acele detalii cere se discuta ulterior.
Initial era doar telefon, dar uni clienti scriau adresa de e-mail si am decis sa adaug si un camp separat pentru e-mail (e mai facil comunicarea prin telefon).
Blog aveam, dar am sters articolele - o sa le reintroduc pentru linkuri interne. Interesant acel heatmap - chiar am sa fac un mic studiu de caz pe tema asta.

Intradevar, dpdv SEO se convertesc mai bine acele long tail keywords, insa chiar au cautari foarte putine (maxim 5-10% din aceste keyword-uri)

-Mishu, chiar ma simt ridicol ca nu mi-am dat seama si chiar nu stiu de unde a aparut greseala asta. La concluzia ca am probleme cu continutul am ajuns si eu dar inainte sa fac schimbari am vrut sa adun cateva pareri, ca sa depistez probleme de content la care poate nu ma gandeam, cum spunea Madison- chestiune cu formular