A inceput sa-mi apara iarasi darodar.com. ... chiar daca am adaugat codul acela in .htaccess
A inceput sa-mi apara iarasi darodar.com. ... chiar daca am adaugat codul acela in .htaccess
Am și eu perioade când mai apare dar am început să-l ignor, pierd timp aiurea încercând să-l elimin.
Și pe mine mă dispera darodar,com. L-am blocat din robot.txt, .htaccess, analytics și tot degeaba. Am 7 accesări pe ziua de azi și vad ca se tot înmulțesc.
Chiar nu exista nici o soluție?
Intra la administrator in analytics>filters adauga filtru dupa referral path. Asta ar fi o a doua varianta.
Degeaba, am încercat cam tot ce am găsit pe net fără nici un rezultat, la câteva zile tot apare. Acum mă dispera buttons for website.
La mine nu a mai aparut, daca faci tot ce sa zis in acest topic nu are cum sa-ti mai apara.
Vedeti ca buttons-for-website.com au schimbat linkul, acum vine si de pe buttons-for-your-website.com, inca un link pe lista neagra...
Google a adăugat opțiuni la Google Analytics (Filters), acum puteți face filtre mai inteligente, numai bune pentru problema noastră.
https://support.google.com/analytics.../6046990?hl=en
7Aca3VW.jpg
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)