Recent am observat ca la cautari dupa brand apare sub site un camp de cautare ce afiseaza pe google linkuri care au legatura cu acel cuvant. Stie cineva daca exista o regula pentru a afisa acel search, gen markup?
Recent am observat ca la cautari dupa brand apare sub site un camp de cautare ce afiseaza pe google linkuri care au legatura cu acel cuvant. Stie cineva daca exista o regula pentru a afisa acel search, gen markup?
Primesti email cand site-ul tau e calificat pentru asa ceva sau vezi in webmaster tools.
Pe urma trebuie sa implementezi o pagina... detalii aici : https://developers.google.com/webmas...itelinkssearch
Da-mi si mie brad-ul respectiv sa vad cum arata ca nu am gasit pana acum.
Merci
Si olx.ro si okazii.ro au... Misto chestia. Am cautat la tocmai.ro iPhone 5s. Cautarea arata mai bine decat pe site la eiE ordonat tot, cu pret, foarte frumos facut.
viata libera, nichiduta, etc..
Smecheria, cel putin din punctul meu de vedere, nu e sa-ti apara acel search box la cautari, cat sa-ti apara + cand efectuezi cautarea sa te duca pe site-ul tau si sa se efectueze acolo cautarea!
Momentan, sunt 2 variante:
1. apare search box-ul (la toate exemplele date de voi) si cand cauti ceva se incarca de fapt o noua pagina google care-ti returneaza rezultate (relevante) de pe site-ul tau (practic se face o interogare de tipul termen_cautat site:numele_siteului.ro ).
2. apare search box-ul, dar intorgarea e facuta direct pe site-ul tau (ex: intri pe google.ro si cauti amazon uk, introduci in search box nikon D750 si ti se incarca pagina cu rezultatele cautarii de pe amazon.co.uk).
O mica-mare diferenta intre 1 si 2, nu?
Se pare ca trebuie implementat markup-ul corect (google trebuie sa paseze termenul de cautare site-ului) + asteptat ceva pentru a avea rezultatele de la punctul 2. Ceva detalii si aici: https://www.seroundtable.com/google-...ite-19173.html
Am verificat pentru mai multe site-uri si doar la amazon (US, UK) am intalnit pana acum varianta 2 implementata. Cunoasteti si alte cazuri?
Emag, Youtube, Dexonline, F64, Twitter, Apple.
Alte detalii aici: thenextweb.com/google/2014/09/05/google-makes-site-specific-search-prominent-adds-autocomplete-support-sites-search-pages
searchenginewatch.com/article/2364033/Google-Launches-Improved-Sitelinks-Search-Box
searchenginejournal.com/google-launches-new-improved-sitelinks-search-box/115424
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)