Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Adsense pe un site trailere filme

Afișare hibrid

simionandrei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2014
    Vârstă
    32
    Posturi
    67
    Putere Rep
    0

Implicit Adsense pe un site trailere filme

Va salut si totodata sper ca experienta voastra in domeniul Adsense imi poate raspunde la o intrebare.
    Am un site in care sunt prezente trailere de filme preluate cu tot cu descriere din doua site-uri mari : imdb si inca unul romanesc.
    Acum intrebarea care ma macina pe mine e urmatoarea.. Pot implementa adsense-ul pe acest site? Inalca cumva Tos-ul de la google?

Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Salut

Lipsa drepturi de autor pe video.
    Lipsa drepturi de autor pe descriere.
    Duplicate content, daca mai conteaza.

Bafta
    Retired

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    41
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Salut

Lipsa drepturi de autor pe video.
    Lipsa drepturi de autor pe descriere.
    Duplicate content, daca mai conteaza.

Bafta
    Nu inteleg , eu daca am un site de video-uri de pe youtube inseamna ca o sa am probleme cu adsense? Odata ce youtube imi ofera posbilitate de distribuire (cod embed) de ce sa fie duplicat content ? si de ce imi trebuie drepturi de autor pentru video daca nu gazduiesc la mine nimic doar distribuii ce ofera youtube .... sau alt site ?
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de simionandrei Vezi Post
    In cazul in care adsense nu ar accepta astfel de site-uri, cunoasteti alta metoda de monetizare?
    Eu pana acum am lucrat doar cu adsense si sunt multumit de promtitudinea si seriozitatea lor.
    Nu am situri monetizate decat prin afiliere si adsense, nu ti-as putea recomanda alternative.
    Retired

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    Nu inteleg , eu daca am un site de video-uri de pe youtube inseamna ca o sa am probleme cu adsense? Odata ce youtube imi ofera posbilitate de distribuire (cod embed) de ce sa fie duplicat content ? si de ce imi trebuie drepturi de autor pentru video daca nu gazduiesc la mine nimic doar distribuii ce ofera youtube .... sau alt site ?
    Nu oferi nimic unic, site-ul este de calitate redusa si nu aduci niciun beneficiu advertiserilor. Mi se pare ca au niste cerinte pentru site-urile pe care pui adsense, inclusiv sa ai continut unic si nu copiat/preluat integral de pe alte site-uri.

Pe descriere oricum nu ai drepturi de copiere, in cazul celui care a initiat topicul.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

simionandrei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2014
    Vârstă
    32
    Posturi
    67
    Putere Rep
    0

Implicit

In cazul in care adsense nu ar accepta astfel de site-uri, cunoasteti alta metoda de monetizare?
    Eu pana acum am lucrat doar cu adsense si sunt multumit de promtitudinea si seriozitatea lor.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu am un site dedicat artistilor, in postare am biografia lui, descriere la melodie, versurile sub forma de citat si video de pe youtube, nu am avut probleme in ultimii doi ani. Sta chiar bine uin SERP si la venituri la fel.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    200
    Putere Rep
    29

Implicit

@Lukian - este foarte posibil sa ai probleme cu Adsense-ul daca siteul tau are numai clipuri de pe Youtube. Aceeasi dilema am avut-o si eu, daca e voie cu embed de ce sa nu pun? Totusi daca cine a pus clipul nu are drepturi de autor (preluat de pe TV, torrent, etc) si tu il iei prin embed intri in aceeasi oala cu el si poti pierde contul.
    Ar mai fi si lipsa de continut a siteului. Unul sau mai multe videouri cu embed este practic continut zero (cel putin pentru Adsense). Chiar prin TOS-ul lor actualizat am vazut undeva treaba asta (nu se accepta siteuri de genul).
    Daca ai aplicat cu un site si ai fost acceptat poti pune reclame pe orice site vrei dupa aceea dar la o verificare e posibil sa ai probleme. Pot trece si ani de zile pana atunci.
    Eu am avut cu TV online si 2 ani am luat bani frumosi dar apoi au intrat in nisa asta si au ras conturi pe banda rulanta (stiu personal mai multe cazuri).

@Simionandrei - in perioada aia am citit despre un caz poate la fel cu al tau. Omul se jura pe Mos Craciun ca avea doar trailere (fara download, filme online, etc) si i-au inchis contul. Tu daca ai doar trailere luate de pe alte siteuri poti la fel sa ai probleme. Daca vrei sa aplici cu siteul asta pentru un cont, sansele sa il accepte sunt practic zero.

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    41
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de florian g Vezi Post
    @Lukian - este foarte posibil sa ai probleme cu Adsense-ul daca siteul tau are numai clipuri de pe Youtube. Aceeasi dilema am avut-o si eu, daca e voie cu embed de ce sa nu pun? Totusi daca cine a pus clipul nu are drepturi de autor (preluat de pe TV, torrent, etc) si tu il iei prin embed intri in aceeasi oala cu el si poti pierde contul.
    Ar mai fi si lipsa de continut a siteului. Unul sau mai multe videouri cu embed este practic continut zero (cel putin pentru Adsense). Chiar prin TOS-ul lor actualizat am vazut undeva treaba asta (nu se accepta siteuri de genul).
    Daca ai aplicat cu un site si ai fost acceptat poti pune reclame pe orice site vrei dupa aceea dar la o verificare e posibil sa ai probleme. Pot trece si ani de zile pana atunci.
    Eu am avut cu TV online si 2 ani am luat bani frumosi dar apoi au intrat in nisa asta si au ras conturi pe banda rulanta (stiu personal mai multe cazuri).

@Simionandrei - in perioada aia am citit despre un caz poate la fel cu al tau. Omul se jura pe Mos Craciun ca avea doar trailere (fara download, filme online, etc) si i-au inchis contul. Tu daca ai doar trailere luate de pe alte siteuri poti la fel sa ai probleme. Daca vrei sa aplici cu siteul asta pentru un cont, sansele sa il accepte sunt practic zero.
    Si daca pe langa video are si ceva continut, de ex 100-200 cuvinte nu copy / paste atunci ?
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    200
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca nu pui informatie de calitate e foarte posibil sa nu accepte siteul sau sa-l baneze. Daca pui o descriere a clipului nu cred ca le place celor de la Adsense. Pana la o verificare manuala (daca s-ar face) cred ca nu ai avea probleme, dar daca se va uita cineva peste site atunci cred ca da.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st December 2013, 23:50
  2. Site de subtitrari filme pentru adsense
    De Guess Who în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th May 2012, 19:29
  3. Despre adsense pe cuvantul filme
    De Guess Who în forumul Adsense
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 25th May 2011, 22:45
  4. Vand Site Filme