Google accepta site-uri ce contin cuvant cheie filme tv ?
Ma intereseaza cuvantul cheie ala si voi pune doar o descriere a filmului si un trailer ceva gen filme2011.ro . Este OK pentru google ?
Google accepta site-uri ce contin cuvant cheie filme tv ?
Ma intereseaza cuvantul cheie ala si voi pune doar o descriere a filmului si un trailer ceva gen filme2011.ro . Este OK pentru google ?
In 2012 vei cumpara alt domeniu de .ro ?Cati ani ai pustiule ?
Bai omule tu ma urmaresti ? Tu defapt de ce ai venit pe site-ul asta sa vezi ce fac eu ? AM SPUS GEN FILME2011.RO, referitor la CONTINUT , NU ca m-ar interesa pe mine cuvantul cheie filme 2011, 2012, 2013 etc.
"Cati ani ai pustiule ?" de doua zile la rand mai tot intrebat, ce vrei de la mine ?
"24th February 1990 (21)" daca erai atat de "inteligent pe cat crezi, puteai sa te uiti pe profil.
De ce te ataci pustiule? Ar trebui sa vezi prin replicile mele ceva constructiv, tu o iei ca pe o insulta... e problema tase vede ca mai ai de mancat. O zi buna!
eu zic ca risti foarte mult play fun.In plus,daca ai analiza putin primele rezultate din cautarile google pentru''filme online'',ai observa ca mai toti folosesc altceva decat adsense.Oare care este motivul?![]()
Da, dar am avut site-uri de genu, si crede-ma castigi foarte putin cu un numar de 5000 viz/zi . Pentru o munca, continut unic, link building, continut acceptat de ADSENSE CU 5000 viz/zi castigi in jur de 15-20e cu reclame proaste.
Ma multumesc si cu un 10e/zi, dar sa fiu linistit ca sunt acceptat si ca ii voi avea in mana.
Bai da sensibili mai sunteti... ca o gluma constructiva: sunteti ca niste fete mari la pubertate! "panda" mi-a dat si un calificativ pt replica mea "dura" la adresa pustiului tristUite, pt ca sunt generos astazi, va mai dau un sfat constructiv: Mai iesiti din casa ca ati imbatranit pe scaun!
Atat timp cat existi pe acest site doar sa COMENTEZI despre unu si altu, ci nu legat despre articol, ce cauti aici ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)