Am un amarat de director de magazine online unde ma trezesc cu o inscriere foarte ciudata
Rog mariti imaginea de mai jos
Voi ce parere aveti ?
google_link.JPG
Am un amarat de director de magazine online unde ma trezesc cu o inscriere foarte ciudata
Rog mariti imaginea de mai jos
Voi ce parere aveti ?
google_link.JPG
Ultima modificare făcută de Hobart; 29th July 2013 la 20:16.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
nu cred asa ceva)). De ce ar inscrie google in directoare? Nu se pozitioneaza suficient de bine in bing sau yahoo?
![]()
Poate e unu care n-a avut ce face....
Cred ca e ceva 'la misto'....cu siguranta nu are nevoie google de asa ceva... e cineva care chiar nu are ce face hobart.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
nu am zis ca e o nascocire de-a ta. sunt de aceeasi parere cu slobodan......sigur cineva nu a avut ce face
Am crezut ca a mai glumit si cu altii![]()
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
E unul care testeaza daca se aproba automat inscrierile dupa care te bombardeaza cu spam si p**n.
Este o aberatie de la primul camp si pana la ultimul de catre cel care a facut inscrierea: 1) Google nu ar scrie niciodata un asemenea titlu, 2) URL-ul este fara www, 3) Categorie nepotrivita.. si foarte multe altele.
Insa cea mai haioasa este emailul pe Outlook, pai cum ar fi sa foloseasca Google emailul competitiei pentru orice fel de campanie? Ar fi culmea comediei![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)