Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Inscrie-te.ro

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    46
    Posturi
    213
    Putere Rep
    34

Talking Inscrie-te.ro

Sunt tot mai sigura ca mi-am pierdut si bruma de minte pe care o mai aveam. Aseara intr-un impuls din ala de moment (cam asta e scuza de cate ori mai fac un site) am pus la cale www.Inscrie-te.ro ... Stateam cu lista voastra de directoare romanesti si ma apuca tusea vazand cate pun nofollow la links .. hmmm.

Stiu ca mai exista 1000 de directoare romanesti generale, imi asum pacatul asta

Si ca are PR 0 ca abia a implinit 24 de ore. Si inca mai lucrez la design, are locatii in care arata "weird". Este insa functional si sper ca in timp va fi ceva de calitate.

Sistemul de indexare este free si simplu: cautare categorie, submit link. Nu se cere reciprocal (cei care dau reciproc pe index intra la featured). Dar ma gandesc ca majoritatea vor fi multumiti cu link normal.

Daca aveti deci energie pentru niste site submission, va multumesc anticipat. Ma apuc sa mai indexez situri pe care le cunosc si care imi sunt dragi .. de calitate of course

Astept acum sa ma demontati

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    40

Implicit

1. Pare OK. Imi place design-ul. Ai grija sa traduci tot - De exemplu pe http://www.inscrie-te.ro/Arta_si_cultura/ apare "Numar de links: 4".

2. O chestie de optimizare. Folosesti in titlu "director web" insa acest keyphrase nu apare deloc pe prima pagina. Mai mult "web" nu apare deloc pe prima pagina . De fapt vad ca apare intr-un title si intr-un alt.

3. Off Topic: De ce nu ai incercat mai bine sa faci un director bazat pe o nisa. Din punctul meu de vedere faza cu directoarele a inceput sa fie expirata. Singura solutie pe care o vad este reprezentata de directoarele de nisa.

Numai bine!

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

... arata bine, felicitari pentru ispita de a cadea in pacatul de a avea un director web... am propus deja spre indexare cele 2 directoare din semnatura si sper sa-mi fie aprobate daca politica permite "director in director"... toate cele bune

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de bogdan985 Vezi Post
    3. Off Topic: De ce nu ai incercat mai bine sa faci un director bazat pe o nisa. Din punctul meu de vedere faza cu directoarele a inceput sa fie expirata. Singura solutie pe care o vad este reprezentata de directoarele de nisa.

Numai bine!

In .ro, sincer sa fiu, nu am vazut nici un real "succes" din ele. Apoi, daca stai sa te gandesti, o pagina/categorie cu PR bun poate fi considerat o nisa, mergand pe ideea <categorie=nisa>.

dojo, pana nu e prea tarziu, fa categorii si subcategorii specifice (nise) in director.

E prea general si multi nu or sa aprecieze asta.
    Spor cu el.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    46
    Posturi
    213
    Putere Rep
    34

Implicit

Mii de multumiri pentru idei si pentru submission. Ma apuc sa fac si subcategoriile, ma gandeam azi noapte ca ar fi cazul sa fac o defalcare si mai serioasa. La chestia cu seo din pacate inca sunt la faza de invatare, asa ca imi folosesc sfaturile voastre. Voi incerca sa tin cont de ele, pentru ca sunt importante.

Inca o data multumiri

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Arata super bine, un mic typo: Iinternet (0).
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    46
    Posturi
    213
    Putere Rep
    34

Implicit

L-am corectat

Sunt 'the queen of typos' nu se putea sa imi dezamagesc fanii

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

Eventual specificat si pe pagina de inscriere la conditii ca "Se accepta EXCLUSIV situri cu domeniu propriu "

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    46
    Posturi
    213
    Putere Rep
    34

Implicit

Voi specifica si asta, ca se pare ca nu este clar. Am primit submissions si de la situri pe free host/subomeniu. E bine sa precizez chestiile astea cat mai clar.

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de dojo Vezi Post
    Voi specifica si asta, ca se pare ca nu este clar. Am primit submissions si de la situri pe free host/subomeniu. E bine sa precizez chestiile astea cat mai clar.
    Eu am bagat un subdomeniu, dar nu pe host free. Abia dupa ce am dat submit m-am mai plimbat pe site sa vad ce si cum si am vazut pe pagina de conditii ca doar domenii proprii.

Oricum asta e pt cine vrea sa citeasca, am avut si eu 2 incercari de directoare de nisa si mai mult de jumatate din inscrieri erau fara nici o legatura cu nisa respectiva, unele chiar din partea unor siteuri "serioase".

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 4th April 2009, 16:45
  2. Platesc om sa inscrie in directoare
    De doxxx în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th July 2008, 19:26
  3. Caut om sa ma inscrie in toate directoarele RO
    De wikiteam în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th March 2008, 17:35

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •