Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Ce se intampla cu Google?

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

@Mrjonny. Site-ul nu este ok, este destul de slab, seo la haotic (e psoibil sa ma insel daca ai folsit disavow), si o gramada de linkuri platite .

Acum eu nu inteleg problema ta. Ai platit mii de euro de linkuri, si ceri consultanta gratuita pe forum? Suntem si noi oameni de business, sau?

Revenind la business. Eu sunt fumator de 6 luni (de la accident) de tigare electronica, si-ti spun sincer, ca nu am dat de site-ul tau pe nici o cautare, si nici o recomandare. 90% sunt site-uri de 2 lei, dar sunt cateva site-uri ok.

Blogul tau l-am citit acum ceva timp, dar scurt, ca e foarte complicat pentru mine, cititor.

Ai cs-cart, site-ul e mai slab decat versiunea default. Ce-ai avut cu el?

Eu comand lunar de la un site din ploiesti, lichide+rezistente, si nu pt pret, seo, sau altceva, pentru ca asta nu e nisa de loc 1, e nisa de "credibilitate". Eu comand pentru ca sunt credibili!

Asta cred eu ca-ti lipseste tie. De la domeniu, la site si continut. Dupa, vezi ce e cu seo, dar daca platesti linkuri, plateste si tu consultanta, ca nu esti site umanitar.

Pe nisa asta nu ai nevoie de loc 1, pentru ca e nisa de analiza si studiu. Ai nevoie de continut si "credibilitate", iar asta tie iti lipseste cu desavarsire. In loc sa dai cateva sute de euro pe un link, nu mai bine iti faci magazinul, si in loc de alt link, iti refaci blogul? Nu de alta, dar sunt sanse sa cresti conversia, si sa aduci mai mult trafic pe long tail, decat sa "cresti' cu cele 2-3 linkuri.

Care e "customer lifetime value" acum ? Banuiesc ca esti de 2-3 ani pe piata.

Poti sa ma injuri, sau poti sa ti cont de cateva sfaturi.
    Ultima modificare făcută de Tom; 2nd July 2013 la 01:18.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce se intampla in google?
    De alex.web în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st February 2013, 22:08
  2. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 4th December 2010, 20:43
  3. Ce se intampla cand google nu te mai indexeaza ?
    De tataraseni în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th March 2009, 19:42
  4. Ce se intampla?
    De Buta Paul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th November 2008, 15:20
  5. ce se mai intampla?
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 13th April 2008, 14:21

Permisiuni postare