Google ma poate penaliza daca am doua site-uri identice din punct de vede design, insa diferite din pct de vedere al continutului?
Ambele site-uri apartinandu-mi, deci nu plagiate de la altcineva.
Google ma poate penaliza daca am doua site-uri identice din punct de vede design, insa diferite din pct de vedere al continutului?
Ambele site-uri apartinandu-mi, deci nu plagiate de la altcineva.
Depinde ce inseamna asta. Cat de asemanate sunt ?
Ruleaza un tool de duplicate content intre ele, si vezi cat de asemanatoare sunt.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Google nu vede grafica, ci doar textul, deci nu exista mod de penalizare aicea.
Topic mutat la locul lui.
Boingeanu Ben
Da..sint curios cand or sa existe cautari grafice sau motoare de cautare grafice.
Partea de text conteaza..imaginea..e alta treba.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
am eu doua siteuri identice ca si design, pe acelasi ip, vechi de 1 an de zile. chiar si denumirile paginilor sunt identice, accommodation.html, attractions.html...
din 30 de pagini fiecare unul are 28 indexate, celalalt 23. unul din ele este pe prima pagina la google in serp pt. cuvintul cheie principal, din 77 mil. pagini in momentul asta.
deci pe moment nici urma de penalizare, singurul lucru de care poate ar trebui sa ai grija este sa nu pui linkuri intre ele. eu nu le-am pus mai ales ca sunt pe acelasi ip
sincer nu cred ca ar fi vreo problema. insa dupa cum ai vazut ti-am dat mai multe detalii despre siteurile mele tocmai pt. a vedea daca te incadrezi in cazul acela.
cind am spus design identic, m-am referit la toata structura mini-site-urilor (30 pag), deci practic folosesc acelasi template, cu aceleasi denumiri ale paginilor, numai textul (in cea mai mare majoritate) este altul. unde la pagina accommodation.html am sa zicem titlul "Craiova accommodation | Hotels and villas in Craiova" la celalalt am "Bucharest accommodation | Hotels and villas in Bucharest"... pe pagina bineinteles ca mare parte este diferit, insa toate hotelurile au x rooms, room-service, pool... mai mult decit atit pe pagina holiday-packages.html am la fiecare acelasi cod furnizat de catre wctravel deci pagina este identica...
oricum toate acestea la un loc m-au facut sa nu fac absolut nicio legatura intre ele. poate nu va fi cazul tau, deci poti sa le linkuiesti
gindeste-te ca mii si mii de site-uri folosesc wordpress cu aceleasi template-uri le linkuiesc si nicio problema...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)