1 out of 1 members found this post helpful.
Continut reutilizabil de pe siteuri pe care le voi lasa sa expire
In ultima vreme am renuntat la zeci de domenii (EMD-uri) si renunt in continuare la alte zeci (le las sa expire).
Pe unele din ele am avut ceva continut, pot revalorifica acel continut pe alte siteuri?
De exemplu sa fie inserate ca articole in alte siteuri ce au tangenta mai mult sau mai putin cu domeniul.
Ati trecut prin asemenea situatii? Studii de caz?
3 out of 3 members found this post helpful.
@Marius, pot fi reutilizate fara probleme.
Eu personal, daca domeniile inca nu sunt expirate, as redirecta permanent articolul/ articolele catre noua adresa. In ceea ce priveste continutul de pe domeniile deja expirate, pot deasemenea fi refolosite linistit.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
1 out of 1 members found this post helpful.
@matei, nu cred ca e o regula.
Exact in situatia lui Marius am fost si eu cu articole de pe site-uri ce au fost lasate in paragina. Dupa cateva luni bune dupa ce au fost dezindexate le-am refolosit fara probleme. Chiar am remarcat pozitii mai bune decat pe siteurile vechi
2 out of 2 members found this post helpful.
Fara griji cum spune Roby.
Inca o versiune ok:
Pas 1 Sters articol complet si ramane doar mentiune "Articol mutat la link pe anchor". Robotul va reindexa pagine veche si va merge din anchor si la noua pagina.
Pas 2 Redirect permanent dupa ce pagina a fost reinndexata.
Am testat ambele fara probleme.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco