Nu vorbesc aiurea, am experienta altui site decat Smarty la capitolul acesta !
Situatia mentionata de tine se datoreaza "seriozitatii" materialului uman cu care ai lucrat ! Si eu am avut neplacuta surpriza sa fiu dat deoparte dupa ce "am promovat" un site sau altul cand acesta a ajuns mai sus ca mine... dar n-ai ce sa faci "omul este lup pentru om"
... era vorba despre IBL google de 4 cifre, nu 4 zerouri, si lucrul acesta l-am realizat dupa ce am incheiat 3 parteneriate strategice cu cine trebuie... dovada ca nu vorbesc prostii o ai aici http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...ut%C4%83&meta=
Cat priveste capitolul IBL Google vs. IBL Yahoo am gasit o metoda babeasca de a estima cam ce va fi cu Smarty : compar ceea ce sunt sigur, IBL cu vechime si recunoscute de google cu cele furnizate de yahoo, fac un raport si il folosesc pentru site-urile noi... in conditiile astea ma astept sa am la Smarty un IBL Google de 4 cifre in scurt timp...
Nu stiu de ce dar mi se pare o provocare sa realizezi un echilibru intre IP si BL... pare o chestie perfecta![]()
Mie yahoo imi arata 58.600 link-uri fara cele interne iar google 1090 pentru Anunt Auto ,o diferenta foarte mareiar rank-ul este egal cu 5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)