Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Reteaua SAPE lovita de Matt Cutts

flystef este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data nscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Chisinau
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

i mai mult panic dect penalizare, google de mult micșoreaza PR la 0 dac vinzi linkuri(burse automatizate) - ce puțin 1 an. Acum doar acest fenomen se va ntmpla periodic ca și alte filtre, cu recepționarea „scrisorii norocoase”.
    Rusii au si multe site-uri pentru international, nu este doar piata din rusia, si sa nu uitam ca rusia este o piata uriasa si oricat de mica ar fi 25% google si 60% google tot este o felie mare
    Google n .runet deține 35% - data2.floomby.com/files/share/20_3_2013/6nPY03hyMkGCYwA5QjSxJA.png
    1. cautat widget (daca exista) si filtrat site-urile pe baza unor date.
    2. cumparat links in cat mai multe site-uri din retea.
    Amuzant, adaug n acest caz și urmtoarea metod:
    la o pagina, care vinde linkuri, de exemplu, tepmontazh.ru/stati.html adaug un parametru inexistent - tepmontazh.ru/stati.html?seopedia. (:
    De altfel, cred ca-ti dai seama ca este si cam imposibil sa optimizezi perfect pentru 2 algoritmi diferiti, pentru ca au parametri de penalizare/punctare diferiti, si atunci ajungi sa optimizezi pentru cel care conteaza cel mai mult.
    De obicei dac ai poziții bune n Yandex, pozițiile n Google tot sunt ok.
    Nu este numai Sape, sunt multe astfel de retele, cum ar fi asta
    Diferența dintre Sape și exemplu tu este mare, iat unul mai apropiat - mainlink.ru.
    ...dupa 2-3 luni dispareau cu site-urile alea si apareau cu altele...
    Bonusul newbie se termina și aprea scrisoarea „fermecat”(linkuri ne naturale).

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data nscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vrstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

In ce sens diferenta este mare [scuze dar nu stiu rusa, am facut-o candva dar am uitat-o iar translate nu merge la mine] ar fi bine sa argumentezi nu doar sa faci o afirmatie seaca.

Diferența dintre Sape și exemplu tu este mare, iat unul mai apropiat - mainlink.ru.
    Bonusul newbie se termina și aprea scrisoarea „fermecat”(linkuri ne naturale).
    Acest lucru il stiu, am punctat doar ca daca esti in nisa potrivita poti face cateva sute de mii de dolari in cateva luni cu astfel de retele. Baietii aceia stiu foarte bine cum functioneaza algoritmul si cand sa se asteapta la penalizare tocmai de accea lanseaza sute de site-uri lunar.

Daca vrei sa spui ceva argumenteaza care-i diferenta intre reteaua postata de mine si cele 2 rusesti.

flystef este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data nscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Chisinau
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat n original de karismasand Vezi Post
    In ce sens diferenta este mare [scuze dar nu stiu rusa, am facut-o candva dar am uitat-o iar translate nu merge la mine] ar fi bine sa argumentezi nu doar sa faci o afirmatie seaca.
    Diferența este att cantitativ, ct și dup modul cum sunt plasate linkurile(cu toate c n sape&mainlink este și opțiunea linkuri contextuale):
    data2.floomby.com/files/share/20_3_2013/KYXm6Eisr0K3PEdnN2IJ9w.png
    * - proabil sunt 2 parametri diferiți.
    De la cine e poza aia ? Poti vedea aici cum sta treaba, luna de luna : статистика сайта "Сайты *унета"
    Aproximativ - liveinternet.ru/stat/ru/searches.html?period=month.
    PS. mi cer scuze c nu am menționat inițial de ce natur este diferența.
    Ultima modificare făcută de flystef; 20th March 2013 la 15:22.

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data nscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat n original de flystef Vezi Post
    Google n .runet deține 35% - data2.floomby.com/files/share/20_3_2013/6nPY03hyMkGCYwA5QjSxJA.png
    De la cine e poza aia si ce spune ea (ca pentru unii din noi e mai greu cu rusa)? Poti vedea aici cum sta treaba, luna de luna : статистика сайта "Сайты *унета"
    sau aici : Yandex Dominating Google as Ads Boost Outlook: Russia Overnight - Bloomberg

Si 26% este de cand cu dealul cu Firefox, uite poti sa verifici aici, cu 2 ani in urma : статистика сайта "Сайты *унета"

De fapt ceea ce conteaza este asta (date raportate la sfarsitul lui 2012) : Yandex, which got 90 percent of revenue from text-based advertising in the last quarter

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data nscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vrstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Inteleg ca exista o diferenta de cantitate, clienti, si modul de plasare al linkurilor dar oare efectul nu este acelasi? Nu finalitatea primeaza in astfel de cazuri in detrimentul formei? Eu tot nu vad unde este diferenta aia mare - ori ca iau de pe .ru ori ca iau de pe .com finalitatea e aceiasi. Majoritatea celor care apeleaza la aceste tipuri de retele o fac in cunostinta de cauza si pentru profit imediat, ei nu au in cap long term sau alte criterii "morale". Au o luna de miere de maxim 3 luni si sunt fericiti, cum am spus si mai sus pot ajunge la cateva sute de mii de dolari.

Este pragmatic, Google permite si in practica functioneaza si vor functiona mereu intr-o forma sau alta deoarece algoritmul G este acelasi si pentru un site de buna credinta si pentru un site pacatos. Pana vede G ca un site de buna credinta a devenit pacatos trece ceva timp iar acel timp este "tradus" in banii de niste baieti pragmatici.

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data nscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    32

Implicit

Se folosesc de un cod

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează n acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează n acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ca parere aveti de Matt Cutts?
    De Cipiot n forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 10th January 2013, 13:22
  2. Funny Matt Cutts
    De Emil n forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th April 2011, 11:29
  3. Interviu transcris cu Matt Cutts
    De evolution n forumul Google
    Răspunsuri: 10