Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Rezultate in cautari in functie de limba lui Google

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit Rezultate in cautari in functie de limba lui Google

Asa cum stiti in Google.ro puteti face cautari si in romana dar si in engleza si alte limbi iar rezultatele pot diferi in functie de limba selectata, chiar daca tu cauti dupa cuvinte cheie in limba romana.

Am vazut ca unele site-uri isi mentin pozitia in serps indiferent de limba in care se face cautare, altele variaza putin iar altele (printre care si al meu) variaza ca de la cer la pamant in cautari in functie de limba aleasa.

Din ce cauza apare variata asta atat de mare? Oare faptul ca am specificat limba site-ului in meta sau in Webmastertools, ca fiind romana, constituie un dezavantaj pentru cautarile in alte limbi? Cum e mai bine pentru a avea rezultatele optime indiferent de limba in care se face cautarea (ok, ma intereseaza romana si engleza in principal)?

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.340
    Putere Rep
    44

Implicit

Salut, ceva similar gasesti aici: Studiu de caz - Traducerea acestei pagini
    si eu testez si nu gasesc solutia finala.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Asa cum stiti in Google.ro puteti face cautari si in romana dar si in engleza si alte limbi iar rezultatele pot diferi in functie de limba selectata, chiar daca tu cauti dupa cuvinte cheie in limba romana.

Am vazut ca unele site-uri isi mentin pozitia in serps indiferent de limba in care se face cautare, altele variaza putin iar altele (printre care si al meu) variaza ca de la cer la pamant in cautari in functie de limba aleasa.

Din ce cauza apare variata asta atat de mare? Oare faptul ca am specificat limba site-ului in meta sau in Webmastertools, ca fiind romana, constituie un dezavantaj pentru cautarile in alte limbi? Cum e mai bine pentru a avea rezultatele optime indiferent de limba in care se face cautarea (ok, ma intereseaza romana si engleza in principal)?
    Daca cele 2 site-uri sunt identice: content romana, ip romania, declarare limba romana, diferenta o fac linkurile. Pentru eng, linkuri mai "bune" din site-uri de limba engleza
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 2nd June 2012, 14:24
  2. Rezultate in functie de localizarea geografica
    De lovelife în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 2nd March 2012, 00:00
  3. Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 15th April 2008, 11:41
  4. Rezultate aiurea la cautari
    De JamesQ în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th July 2006, 13:22
  5. Mai multe rezultate la cautari!
    De Emgos în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th September 2005, 02:04