Am observat și eu multe modificări pe 13. Am pierdut cele mai importante keyword-uri, care oricum fluctueaza în continuu, dar am câștigat altele. Am o creștere de ~15% în trafic.
Am observat și eu multe modificări pe 13. Am pierdut cele mai importante keyword-uri, care oricum fluctueaza în continuu, dar am câștigat altele. Am o creștere de ~15% în trafic.
Si eu am pierdut foarte multe pozitii pe care le detineam de ani de zile, desi momentan sunt linistit ca n-am simtit asta in trafic, n-am cum sa nu ma gandesc ca poate fi doar o impresie ca totul este bine. E posibil ca stabilitatea mea in trafic si cresterea ta Alex sa fie datorata de apropierea Craciunului si luna Decembrie cand mai toata lumea petrece mai mult timp pe net.
Sa speram ca nu ne trezim dupa aceasta perioada cu traficul puternic afectat din cauza pozitiilor pierdute. Dance-ul continua!
din nou Google Dancing puterinc. Pozitii diferite la interval de 5 minute... Ciudat ca mozcastul anunta vreme de vara ...
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Am verificat 100 cuv cheie pentru doua site-uri si nu am observat schimbari. Chiar este o zi linistita.Poate ajunge mai tarziu la mine.
@sergiuliano - la siteuri vechi sau noi? La mine s-a intamplat doar la siteurile noi. Dar ai dreptate, foarte brutal dansul.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
5 siteuri urmarite si nimic aici...
a fost ceva updatefoarte nasol ori ceva teste de algoritm .. si eu am observat mai ales pe siteuri fara portofoliu mare de linkuri...
Unele din cele vechi cu linkuri multe nu s-au miscat dar cele mai noi cand pe pagina 10 , cand pe prima...
la fiecare refresh era altfel
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)