Am incercat adineaura sa intru pe google si surpriza dupa cateva secunde de asteptare imi apare uramatoarea imagine:
googledown.jpg
Este ceva de la mine sau chiar a fost hackuit?
Am incercat adineaura sa intru pe google si surpriza dupa cateva secunde de asteptare imi apare uramatoarea imagine:
googledown.jpg
Este ceva de la mine sau chiar a fost hackuit?
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Am intrat si eu acum. Dar nimic, totul normal. Poate e de la tine.
Deci ai intrat pe google.ro da? Ca vad ca mai devreme mi-a facut si un redirect pe .com (am incercat in afara de chrome si pe ie si pe firefox) e ciudat tare, mai ales ca nu am aplicatii instalate pe pc si nici nu descarc il folosesc decat la navigare... Ori o fi de la rtc![]()
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
e de la tine
Vad ca si pe celalalt pc e la fel.. Ce provider aveti? Tot RTC sau nimeresc eu intr-un server care chiar e busit? ... ca idee ip-ul lui google la ping zice ca e asta: 95.128.3.172
upc...este o prblema confirmata de mai multe agentii de presa, asa ca nu cred ca este numai la mine
si la mine apare By MCA-CRB Algerian Hacker, doar daca ma conectez pe adresa de e-mail merge..
La mine merge doar pe .com ce provider de net ai?
Alte siteuti afectate :
microsoft.ro
paypal.ro
zoso.ro
etc
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Este clar de la noi, de la provider, transportator si nu de la GOOGLE.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)