Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Problema HACK - redirectionare Google

Afișare hibrid

bogdanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th March 2007
    Posturi
    108
    Putere Rep
    36

Implicit Problema HACK - redirectionare Google

Am o problema foarte ciudata la care nu-i dau de cap.

Cumva cineva a intrap pe serverul ftp sau in programare si a redirectionat citirea indexului de catre Google.
    Mai exact Google intra pe pagina dar citeste TITLU si Descrierea altei pagini:

Evident RACING NICK nu are treaba cu ADVERTISING IASI ...
    Cand dau click pe link se duce in site unde trebuie.
    In site/programare descrierile si titlurile sunt corect si nu aparae nici un cod dubios sau in plus.
    .htaccess este ok si nu are cod suspect.

NU pricep de unde si cum se face redirectionarea. De unde isi trage descrierea aia ... CE ESTE DE FACUT ?

Este al doilea site de pe acelasi server la care patesc asa .. ASta e PHP celalalt e HTML...

Va rog AJUTOR!

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Nu e niciun hack. Intra in google cache si ai sa vezi ca e cacheul acelui site. Mai mult, acel site este gazduit pe acelasi server cu siteurile tale.

Pare mai degraba un bug al lui google sau o problema pe server (dns-uri, redirecturi ceva...).
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 16th March 2011 la 13:49.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Ce probleme ar putea fi
    - siteul a fost redirectat pentru o perioada catre agentia aia din iasi. Acum ca e ok, dureaza ceva pana cand Google isi updateaza descrierea
    - roboteii Google sunt redirectati catre site

In cache m-am uitat si la data de 7 martie era o redirectare catre artvertising.com.ro/servicii-design-iasi/grand_hotel_traian
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th March 2007
    Posturi
    108
    Putere Rep
    36

Implicit

Unde apare redicrectionarea si cum s-a facut? ... DE CINE?

Am sunat la aia cu gazduirea si mi-au spus ca e eroare google si sa le dau mail la GOOGLE ... IDIOTI NOTORII ...

Eu nu am umblat la site nici atunci si nici acum.

La celalalt site la care am patit treaba asta a disparut INDEX-ul cu totul din GOOGLE. Pur si simplu l-a sters ... Nu mai e redirect nimic ... Pur si simplu NU MAI E.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Seinfeld, problema este clar de redirect, cum a spus si bogdanu in primul post.

Interesant de aflat e cum a aparut acel redirect, daca a fost ceva intentionat (hack) sau doar o eroare pe server (cel mai probabil, mai ales ca siteurile sunt gazduite pe acelasi server), ori o problema a serverului in momentul in care botul gogole facea crawling si astfel google a cam incurcat borcanele.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Partea cu eroare Google e putin probabila. Iar aia cu emailul catre Google e si mai penibila. Baietii doar au vrut sa scape de tine.

Revenind la hack, e greu de spus unde a avut loc : la gazduire, in fisierele siteului. Doar daca ai acces la un backup zilnic al siteului, asa poti vedea daca au fost modificari in fisiere.

Si e greu de vazut unde a fost hackul pentru ca acum pare rezolvata problema.

De ce cred ca a fost un hack, pentru ca redirectu era pentru o pagina interna ce avea ca target servicii de web design

O eroare similara este discutata si aici: Care este legatura dintre Cotnari si Web design? unde este vorba de un site tinut pe acelasi server si care apare in portofoliul celor spre care era redirectul.

Cam prea mare coincidenta, sa aibe toate legatura cu "servicii web design"
    Ultima modificare făcută de Seinfeld; 16th March 2011 la 14:22.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Problema este aceeasi de aici: Care este legatura dintre Cotnari si Web design?

Mai mult chiar, se pare ca cei cu agentia de publicitate au si ceva legatura cu cei de la Cotnari (le-au realizat strategia de publicitate). Cam mare coincidenta zic eu, nu?

Bogdanu, in locul tau as incepe sa caut oferte de hosting in alta parte.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Problema este aceeasi de aici: Care este legatura dintre Cotnari si Web design?

Mai mult chiar, se pare ca cei cu agentia de publicitate au si ceva legatura cu cei de la Cotnari (le-au realizat strategia de publicitate). Cam mare coincidenta zic eu, nu?

Bogdanu, in locul tau as incepe sa caut oferte de hosting in alta parte.
    Ha ha, am sesizat si postat amandoi in celasi timp coincidenta.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th March 2007
    Posturi
    108
    Putere Rep
    36

Implicit

Este extrem de dubios ... NU inteleg cum este posibil asa ceva. Nu cred ca este intentionat pentru ca pagina redirectionata nu duce nicaieri ... nu inteleg ce ar avea de castiga.

Ciudat este ca site-ul celalalt cu care aveam probleme redirectiona catre COTNARI ... FIX LA FEL ...

MAI ENERVANT este ca la telefon la ROMEDCHIM, ca asa se numesc idiotii cu hostingul ... iti raspunde o fatuca care nu stie sa raspunde la nimic. Am cerut la departamentul tehnic ... LA care mi-a raspuns CA EA ESTE DEPARTAMENTUL TEHNIC ...dar nu stia sa raspunda la nici o intrebare ca nu cunoaste termeni tehnici. Apoi am cerut cu cineva care se ocupa de server ... NU SE POATE.

Mi-a recomandat insa sa dau un mail la google ... LA care eu desigur, la misto, i-am cerut adresa ...

Sa inteleg ca singura solutie este sa mut site-urile de acolo si gata. Si totusi ... cine si de ce ar face asa ceva?

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Pot fi doua motive:
    1. Cineva care are legatura cu cele 2 siteuri, poate chiar un angajat al celor de la firma de hosting sau un mic hacker a pus pentru scurt timp redirecturi astfel incat sa obtina ceva trafic din search
    2. Incompetenta celor ce administreaza serverele si de aici au rezultat niste erori umane gen Redirecturi aiurea.

Oricare din motive ar fi, din punctul meu de vedere nu merita sa mai tii niciun site la ei, mai ales ca nu sunt in stare sa-ti dea un raspuns cat de cat credibil.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. can can a fost hack-uit
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 25th April 2010, 01:58
  2. Redirectionare 301
    De Cornelius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st March 2009, 23:29
  3. Ajutor redirectionare
    De inSecure în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st May 2008, 10:32
  4. redirectionare url
    De Clax în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th April 2007, 08:15
  5. Hack?
    De Ciprian Sorlea în forumul Google