Nu stiu ce fel de redirectare face Blogger, dar presupun ca face un 301 Redirect.

Sunt multe discutii pe tema asta pe alte forumuri (internationale), posibil si pe Seopedia dar nu le-am urmarit personal pe acestea. Pareri impartite, insa majoritatea sustine ca practic nu functioneaza - cel putin nu asa cum ar trebui. Adevarul este ca prin redirectare PR-ul nu se transfera, si nici link juice-ul. Experienta mea imi arata un efect temporar, adica timp de o luna doua exista o oarecare beneficitate, dupa care se reduce - a se citi aproape dispare, si detaliez mai jos.

Dincolo de transferul direct al unui numar de vizitatori directi veniti pe vechiul site, redirectarea unui domeniu, are dupa parerea mea, efect similar unui singur link autoritativ. Ridica cu ceva situl nou, iar cel putin pentru o vreme are efect. Insa nu exista termen de comparatie intre starea normala, cu link-uri directe, si cea in care domeniul este redirectat catre altul. Practic, noul domeniu pleaca aproape de la zero.

Eu as face asta, numai daca nu am de ales. Echivaleaza cu a lua totul de la capat.