google depuncteaza link-urile (clasarea in motor) dintr-un forum?
tinand cont ca orice user poate pune link care poate ar ajuta comunitatea forumului, sau adminul trebuie sa stearga link-urile pt a avea de ex un pr mai mare?
google depuncteaza link-urile (clasarea in motor) dintr-un forum?
tinand cont ca orice user poate pune link care poate ar ajuta comunitatea forumului, sau adminul trebuie sa stearga link-urile pt a avea de ex un pr mai mare?
Din ce am gasit eu pe net am format o lista ce are 60 de forum uri romanesti ce accepta link in semnatura, ramanant o lista de 200 de forum uri ce nu accept de nici un fel link in semnatura, concluzia o tragi tu!
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Nu, nu le depuncteaza.
Asa oricine poate pune link spre concurenta ca sa o dea jos.
In cel mai rau caz, le ignora.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1nesco, din pacatechiar oricine poTe link catre concurenta si o poate da jos... Este o realitate a zilelor noastre din pacate...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Orsovene. Am "doborat" un site cu un singur link. Baiatul mi-a dat o teapa, iar eu i-am intors 'favoarea'.
Vand Advertoriale (pr 5)
Seo negativ exista, teoretic eu cred ca exista, o Cutie a Pandorei creata de Google.
Ultima modificare făcută de 100R; 15th September 2012 la 22:27.
Mda... cred ca ne luam ban.
Eu am pus un singur link, pe un site penalizat.
Vand Advertoriale (pr 5)
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Vand Advertoriale (pr 5)
Pe mine m-au ajutat link-urile follow din semnaturi dar in conditiile in care site-ul spre care mergeau avea continut bogat si actualizat. 1-2 forumuri m-au ridicat simtitor in serp. Pana acum nu am fost taxat dar niciodata nu e tarziu cand vine vorba de G.
@vali - e o obisnuinta la tine sa te razbuni. La un moment dat vroiai sa faci un site in care sa ataci un politician sau ceva de genul. Ai ajuns si in presa tot din dorinta de razbunare. Mie imi esti simpatic dar sti ce se zice despre razbunare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)