Rezultate 1 la 10 din 128

Subiect: Google? E frumos ce faci? NU

Afișare hibrid

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Din punctul meu de vedere, Bing nu are nici o sansa in fata lui Google. Intr-adevar, Google a sarit peste cal destul de mult insa, toata lumea cauta pe Google. Cred ca peste 90%, din persoanele care cauta ceva in Internet, nu au interes sa foloseasca alt motor de cautare, au invatat Google si sunt multumiti de rezultat. Interfata Bing, pentru mine este zero, nu are atractie, pare ciudat cu imaginea aia de fundal. Mai vad ca Bing, pune accent pe numele de domeniu. La expresia "servicii seo", un site lansat in urma cu 3 saptamani este pe prima pagina - nu merita sa fie acolo, este prea tanar.
    Oare in cei 10% ramasi, au fost calculati si cei care nu se pricep atat de bine la calculator, browsere de internet, motoare de cautare, incat sa debifeze actualizarea motoarelor de cautare odata cu instalarea diferitelor programele, sau sa stie sa modifice pagina de start? Cu totii cred ca avem neamuri, rude, apropiati, nu prea priceputi in ale calculatoarelor, al caror browser de internet este plin de pluginuri si bare instalate, cu totul alt motor de cautare decat G. Poate este doar o impresie, dar eu am senzatia ca nu doar 10% din utilizatorii internetului nu se pricep la aceste lucruri simple, unde in 10% mai intra si utilizatorii constienti de bing, yahoo, msn etc.
    Fara semnatura.

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
    Oare in cei 10% ramasi, au fost calculati si cei care nu se pricep atat de bine la calculator, browsere de internet, motoare de cautare, incat sa debifeze actualizarea motoarelor de cautare odata cu instalarea diferitelor programele, sau sa stie sa modifice pagina de start? Cu totii cred ca avem neamuri, rude, apropiati, nu prea priceputi in ale calculatoarelor, al caror browser de internet este plin de pluginuri si bare instalate, cu totul alt motor de cautare decat G. Poate este doar o impresie, dar eu am senzatia ca nu doar 10% din utilizatorii internetului nu se pricep la aceste lucruri simple, unde in 10% mai intra si utilizatorii constienti de bing, yahoo, msn etc.
    Astia de care spui tu pot da click pe o reclama cel mult, dar pentru un magazin/ business online sunt neinteresanti. Am si eu destui in cercurile mele extinse, dar nu cunosc un singur caz de achizitionare a unui produs sau serviciu din mediul online; de regula, cardul bancar e folosit numai la bancomat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nume-frumos/ & nume-frumos/index.php
    De alexrus în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2011, 22:29
  2. Analiza - www.leusor.ro - Blogul celui mai frumos bebelus!
    De gemanaru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th January 2009, 21:00
  3. Google stie ce faci! Tu stii ce face Google?
    De Mircea Budean în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th August 2008, 13:21
  4. Cum Sa Faci Sa Fi Banat De Google
    De andypopa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st December 2005, 00:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii