Sunt perfect de acord cu tine. Insa curatenia ar trebui facuta din algoritmul lor de cautare, dar si din calitatea informatiilor oferita de site-urile romanesti. Ar trebui ca managerii sa umble mult mai mult la content si sa aleaga calitatea, nu cantitatea. Se vor vedea probabil si aceste modificari, insa nu stiu cat de curand. Insa se va ajunge si la momentul in care calitatea va prima in dauna gunoaielor si a cantitatii.

Postat în original de
eamc
Trebuie sa se faca putina curatenie.
Prea multe ''gunoaie'' pe prima pagina.
Nu stiu ce sa zic despre asta. Nu mi se pare tocmai ok ceea ce se intampla acum, insa mai sunt si "miracole" trimestriale ce tin de rezultatele SERP. Nu stiu daca e noroc sau e eroare de algoritm, totusi imi este greu sa cred ca SEO se face cu 2 articole. E o parere pur personala, bazata pe experienta din spate. 

Postat în original de
ianculescul
Cu doua articole cumparate pe 2 siteuri diferite (cate unul pe fiecare), am reusit sa ajung pe pozitia 2 in google, pe un cuvant unde concurenta este medie. Astept sa vad cat ma va tine google acolo sau daca imi va da o penalizare la urmatorul update. Sa speram ca la urmatorul update nu vom mai avea pe google 1000 de rezultate de la un singur site.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)