Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Penalizari Google ce urmeaza in urmatoarele zile

Afișare hibrid

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit Penalizari Google ce urmeaza in urmatoarele zile

As incerca o aroganta
    Prevad un nou val de penalizari si o reactualizare din partea google-ului in zilele ce urmeaza. Previziunea se bazeaza pe un tipar din partea Google. O crestere a traficului pe siteuri suspecte ce ar putea fi penalizate de Panda .

V-as ruga si pe voi sa postati daca vor aparea asemenea schimbari

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Ai exemplu de astfel de site-uri suspecte pe care creste traficul inainte de penalizare? Nu prea inteleg ideea asta cu cresterea traficului inainte de penalizare.

Nu am observat nimic neobisnuit in ultimele zile. Unele site-uri se misca de pe o pozitie pe alta in serp dar e deja ceva normal

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit

Trebuie sa fie pentru ca multe rezultate sunt varza, apar pe pozitii fruntase site-uri pline de spam.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Mai mult ca sigur ca urma un nou rand de penalizari, din cauza faptului ca rezultatele in SERP nu sunt nici pe departe relevante in momentul de fata. Cel putin pe tag-uri mari am observat multe anomalii, am verificat site-urile, vechimile acestora, back-link-urile, precum si modalitatile de optimizare ... si am ajuns la concluzia ca este momentul unui update sau cel putin a unor modificari in algoritmul motorului de cautare. Nu se poate sa dai rezultate consecutive pe prima pagina, sa umplii o pagina intreaga cu 5-7 rezultate ale unui site plin de spam si care nu are nicio informatie buna ... utila ...

Estimez ca pana la mijlocul lunii septembrie vor fi facute noi modificari in algoritm si sper ca de data asta sa fie modificari reale, utile, nu artificiale si inutile.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

eamc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    250
    Putere Rep
    34

Implicit

Trebuie sa se faca putina curatenie.
    Prea multe ''gunoaie'' pe prima pagina.

ianculescul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th May 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    43
    Putere Rep
    28

Implicit

Cu doua articole cumparate pe 2 siteuri diferite (cate unul pe fiecare), am reusit sa ajung pe pozitia 2 in google, pe un cuvant unde concurenta este medie. Astept sa vad cat ma va tine google acolo sau daca imi va da o penalizare la urmatorul update. Sa speram ca la urmatorul update nu vom mai avea pe google 1000 de rezultate de la un singur site.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Sunt perfect de acord cu tine. Insa curatenia ar trebui facuta din algoritmul lor de cautare, dar si din calitatea informatiilor oferita de site-urile romanesti. Ar trebui ca managerii sa umble mult mai mult la content si sa aleaga calitatea, nu cantitatea. Se vor vedea probabil si aceste modificari, insa nu stiu cat de curand. Insa se va ajunge si la momentul in care calitatea va prima in dauna gunoaielor si a cantitatii.

Citat Postat în original de eamc Vezi Post
    Trebuie sa se faca putina curatenie.
    Prea multe ''gunoaie'' pe prima pagina.
    Nu stiu ce sa zic despre asta. Nu mi se pare tocmai ok ceea ce se intampla acum, insa mai sunt si "miracole" trimestriale ce tin de rezultatele SERP. Nu stiu daca e noroc sau e eroare de algoritm, totusi imi este greu sa cred ca SEO se face cu 2 articole. E o parere pur personala, bazata pe experienta din spate.

Citat Postat în original de ianculescul Vezi Post
    Cu doua articole cumparate pe 2 siteuri diferite (cate unul pe fiecare), am reusit sa ajung pe pozitia 2 in google, pe un cuvant unde concurenta este medie. Astept sa vad cat ma va tine google acolo sau daca imi va da o penalizare la urmatorul update. Sa speram ca la urmatorul update nu vom mai avea pe google 1000 de rezultate de la un singur site.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

ianculescul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th May 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    43
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Nu stiu ce sa zic despre asta. Nu mi se pare tocmai ok ceea ce se intampla acum, insa mai sunt si "miracole" trimestriale ce tin de rezultatele SERP. Nu stiu daca e noroc sau e eroare de algoritm, totusi imi este greu sa cred ca SEO se face cu 2 articole. E o parere pur personala, bazata pe experienta din spate.
    E destul de incurcata treaba acum, doar doua articole am avut cumparate pe ancora respectiva, iar la alt site am vazut ca nu mai apar in primele 10 pagini pe un cuvant pe care eram in prima pagina (aici nu am mai cuparata nimic recent, nici linkuri, nici articole), credeti ca e vorba de vreo penalizare ? nu am primit niciun mesaj pana acum de la google, pe alte cuvinte se mentine la fel.

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

Si eu cred ca se va intampla asta...astazi am primit 2 notificari de la Google cu anumite lucruri care nu ii convin.

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    28

Implicit

Matt : "If you received a message yesterday about unnatural links to your site, don’t panic. In the past, these messages were sent when we took action on a site as a whole. Yesterday, we took another step towards more transparency and began sending messages when we distrust some individual links to a site."

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google nu mai indexeaza pagini noi de 3 zile
    De Alex Dumitru în forumul Google
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 27th October 2010, 02:54
  2. penalizari peste penalizari...
    De odiv în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th April 2009, 01:59
  3. Penalizari google
    De Seph în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th July 2006, 21:16
  4. Primele 3 Pagini In Google In 30 De Zile
    De wrc în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th May 2006, 19:36
  5. indexare in google in 3 zile sau 24 ore?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd August 2005, 11:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •