Google a inceput sa-si bata joc de mine si de munca mea.
Nu stiu ce sa mai inteleg...
Acum vreo luna si ceva directorul web pe care il intretin a fost penalizat, pagerank scazut de la 4 la 2, disparitia din cautari dupa cateva cuvinte cheie care imi aduceau un trafic de vreo 700-800 vizitatori. Acum vizitatorii au scazut la maxim 100 pe zi. Nu am inteles care a fost motivul penalizarii si m-am obisnuit cu ideea ca directoarele nu mai sunt binevazute. Cateva persoane m-au sfatuit ca ar fi vorba de un tagcloud... in fine. Ce m-a mirat a fost totusi faptul ca mi s-au triplat numarul paginilor indexate.
Acum a venit randul site-ului de horoscop, unde de la aproximativ 1400 vizitatori zilnic a scazut la vreo 200. Nu stiu ce sa cred, stiu ca nu contine decat 20% continut propriu, dar sunt n site-uri de profil fara nici un aport de continut care stau frumusel pe locuri fruntase.
Si ca sa fie toate lucrurile pe "placul meu" si vremea a cazuuuuuut in abisul rezultatelor returnate de Google.
Ce sa inteleg ... e o penalizare pe domeniu, deoarece toate site-urile sunt subdomenii ale ilo.ro?
Sau au fost penalizate separat?
Va rog sfatuiti-ma cum sa "imi revin", daca nu chiar sa urc mai sus!