Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: penalizari peste penalizari...

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    40
    Posturi
    274
    Putere Rep
    32

Implicit penalizari peste penalizari...

Google a inceput sa-si bata joc de mine si de munca mea.
    Nu stiu ce sa mai inteleg...
    Acum vreo luna si ceva directorul web pe care il intretin a fost penalizat, pagerank scazut de la 4 la 2, disparitia din cautari dupa cateva cuvinte cheie care imi aduceau un trafic de vreo 700-800 vizitatori. Acum vizitatorii au scazut la maxim 100 pe zi. Nu am inteles care a fost motivul penalizarii si m-am obisnuit cu ideea ca directoarele nu mai sunt binevazute. Cateva persoane m-au sfatuit ca ar fi vorba de un tagcloud... in fine. Ce m-a mirat a fost totusi faptul ca mi s-au triplat numarul paginilor indexate.

Acum a venit randul site-ului de horoscop, unde de la aproximativ 1400 vizitatori zilnic a scazut la vreo 200. Nu stiu ce sa cred, stiu ca nu contine decat 20% continut propriu, dar sunt n site-uri de profil fara nici un aport de continut care stau frumusel pe locuri fruntase.

Si ca sa fie toate lucrurile pe "placul meu" si vremea a cazuuuuuut in abisul rezultatelor returnate de Google.

Ce sa inteleg ... e o penalizare pe domeniu, deoarece toate site-urile sunt subdomenii ale ilo.ro?
    Sau au fost penalizate separat?

Va rog sfatuiti-ma cum sa "imi revin", daca nu chiar sa urc mai sus!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai ai si vreo banuiala asupra cauzei penalizarilor?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Implicit

O primă întrebare... ţine de hosting, verifică ce situri mai sunt găzduite pe acelaşi IP cu tine ( dacă este vorba despre hosting shared ).

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

1 - Subdomeniile nu au nicio legaturacu domeniile. Daca ilo . ro a fost penalizat, asta nu s-ar traduce si in penalizarea subdomeniilor lui.

2 - Exact cum ai aflat deja, verifica-ti vecinii. Din cate se vede, esti pe bluehost cu IP de US, si cica mai sunt hostate inca 1200 siteuri pe acest ip.

3 - Siteul inca apare la cautarea subdomeniului, deci nu ai fost penalizat pe subdomeniu, ci doar ai pierdut locurile din cauza ca google nu te mai considera un site bun... de referinta, pentru aceste keywords.

4 - Incearca sa eviti folosirea style="display:none", indiferent de cantitatea de continut ascunsa. Tu nu ai continut mult ascuns, insa este posibil sa iti iei una dupa ceafa si din cauza asta.

5 - verifica in webmaster tools la diagnoza, si vezi ce spune... ai duplicate content, duplicate meta. etc...

6 - Cate IBL-uri ai? De la cate domenii/IP-uri diferite sunt aceste IBL-uri? Cate dintre acestea sunt pe ancora "horoscop"? Pai ai foarte putine IBL-uri, de la ~ 13-15 domenii diferite. Nu am mai verificat si detaliile de IP la fiecare.

7 - Nu in ultimul rand, ai o concurenta muult mai puternica decat tine, din toate punctele de vedere.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

Multa lume se plange de caderi din motive obscure

La mine s-a intamplat o chestie tare ciudata cu ceva timp in urma: la un moment dat un iste cu trafic de 200 vizitatori pe zi a urcat brusc la vreo 900 de vizitatori, incepand de-a doua zi traficul a scazut brusc si site-ul are in medie 10-20 vizitatori zilnic...

Nu m-am ocupat in nici un fel de site-ul ala cu inscrieri in directoare sau alte metode de a obtine IBL... a crescut de la sine...

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    40
    Posturi
    274
    Putere Rep
    32

Implicit

in mare parte sa inteleg ca ar fi vorba si de calitatea celorlalte site-uri gazduite pe acelasi ip. ar fi o solutie sa imi cumpar un ip de la firma de hosting sau sa ma mut in alta parte.

in webmasters tools am vreo cateva pagini cu duplicate title, doar la director, unde se inscriu multe site-uri cu acelasi titlu.

pentru horoscop, am vreo cateva ibl-uri care duc spre pagina principala si de asemenea cateva spre o pagina interna, respectiv interpretarea viselor.

din experienta, ce stiti, cam cat dureaza o analiza a site-ului, deoarece am trimis o cerere de reconsiderare a directorului web atunci cand am fost penalizat, zic eu fara nici un motiv.

cum as putea sa revin pe pozitiile care le ocup inainte? stiu ca o solutie ar fi obtinerea de cat mai multe ibl-uri, dar altceva ce imi recomandati din experienta voastra?

loredan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th May 2007
    Locaţie
    London, UK
    Vârstă
    47
    Posturi
    67
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu e vorba de penalizare la tine.

http://www.google.com/search?hl=en&q...ro&btnG=Search

Cred ca rad de se dau pe spate baietii de la Google de "reconsiderarea" ta.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    40
    Posturi
    274
    Putere Rep
    32

Implicit

pai si cum explici ca pr-ul a scazut de la 4 la 2 inainte cu mult de a se face update-ul si in acelasi timp site-ul se regaseste pe pagini inferioare (de la pagina 10 in sus) pentru keyword-uri pentru care era in prima pagina?

DanDinu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th January 2007
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

La fel am patit si eu cu 6 site-uri hostate pe acelasi ip. M-am uitat in "cartier" restul site-urilor par sa fie ok, sunt chiar site-uri cunoscute cu peste 100 000 vizitatori / saptamana.
    Eu zic ca ip-ul nu ar trebui sa fie nici o problema avand in vedere ca sunt cartiere cu peste 1000 de site-uri. Sunt sigur ca cei de la google sunt constieti de lucrul acesta.
    Site-urile sunt toate la pamant, paginile 10, nici o eroare, nu incarca nici o regula google, nu am primit nici o modificare de la ei.

Pe Yahoo si MSN search apar in primele 5 la orice cautare in domeniu Ciudat nu ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Evitarea unei penalizari din parte lui G
    De Buta Paul în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th November 2009, 00:26
  2. Sesiuni php peste subdomenii
    De gigipok în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th September 2009, 13:00
  3. Spionii peste noi
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 4