1 out of 1 members found this post helpful.
scoate orice detaliu de brasov din site, la contact, scoate textul si baga jpeg. vezi ce se intampla
2 out of 2 members found this post helpful.
Venice nu tine cont doar de faptul ca ai in site inclus numele unui oras sau regiune, tine cont si de catalogarea in anumite site-uri ca site regional (chiar si directoare web), link-uri din site-uri regionale de exemplu dinbrasov .com sau din articole in care au in ele referinte la regiune, de exemplu un articol despre brasov sau servicii din brasov unde apare si link-ul tau
La cautarile regionale concurenta este mai mica, si din acest motiv apari mai in fata. Venice nu te declaseaza, aduce in fata ta site-urile mai relevante pentru zona respectiva si de asta iesi mai in fata, de fapt apare un nou element de ranking regiunea, deci nu te penalizeaza
Eu am intelesc ca pinguinul scade din valoarea pozitiva a scorului de ranking determinat de toti cei 200 de factori scorul de spam (pinguin) si cu ajutorul acestei valori da o pozitie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ne este de ajuns recunostinta ta vesnica
@Razvan Badu - Locatia de la contact probabil ca aduce un anumit scor site-ului la cautarile locale, dar nu cred ca este foarte importanta. Adresa poate deveni importanta in cazul in care ti-ai fi inscris site-ul in google places.
De ce spun asta?
Spre exemplu : cartuseimprimanta.ro - rankeaza foarte bine la nivel national si la contact au adresa din Cluj. E adevarat ca ccTLD-ul conteaza foarte mult in cazul asta.
Keyword Report - on keyword “cartuse imprimanta”
Iti recomand sa studiezi strategia SEO a concurentei in cele mai mici detalii.
....
dupa 5 minute
....
Dupa o scurta analiza consider ca site-ul tau a fost penalizat.
Site Explorer Results - Summary - Majestic SEO
Campania de backlink cred ca este problema principala. Spre deosebire de concurenta:
Site Explorer Results - Summary - Majestic SEO
care a avut o crestere a numarului de backlinks organica ...
Recomand sa incepi promovarea pe un domeniu nou si sa aplici alte tehnici de linkbuilding excluzand spamul sau dirctoarele de orice tip.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

Postat în original de
Razvan Badu
Incerc sa dau reputatie pentru posturile lui Kidu si lovelife dar primesc urmatorul mesaj "You may not vote on any more threads today", poate maine voi reusi...

Posibil sa fie din cauza asta: "Fiecare utilizator poate acorda maxim 5 reputatii intr-un termen de 24 de ore.
Dupa ce un utilizator a acordat o reputatie unui alt utilizator, acesta trebuie sa acorde reputatie la 5 alti utilizatori inainte sa poata afecta reputatia aceluiasi utilizator." - Sistemul de reputatii
Cred ca iti sunt utile sfaturile de aici si aici
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Razvan Badu
Am magazinul online
www.cartuse-imprimante.net penalizat odata cu introducerea Pinguinului, exemplu: pe cuvantul cheie "cartuse imprimanta" eram pe locul 1-2 (fluctua) pagina 1 de 1-2 ani. Acum nu mai sunt in top 100.
Nu cred ca e vorba de local, ai gasit site-ul local ptr ca aveai specificatii locale. Dar penalizarea e din cauza anchor textelor, avand in domeniu cuvinte chie e evident ca ai sanse sa fii penalizat. Diversifica anchor textele ptr prima pagina, incearca sa vezi ce domenii au valoare sau nu, ai mult mai multe decat concurentii.
2012-06-09_1155.jpg
"cartuse-imprimante.net" e mai ok ca anchor text decat "cartuse imprimanta". In plus, cu prima versiune specifici lui Google ca acele cuvinte cheie sint de fapt brandul tau din domeiu.
E inca in stadiul de teorie, dar vad ca multe site-uri care au avut proportie dubla sau tripla de link-uri fata de concurenti au fost penalizati.
2012-06-09_1149.png
In cazul tau, ai multe domenii care dau link comparativ cu actuala concurenta. Asta e un motiv de over optimisation. Daca ptr a ajunge pe prima pagina la un anumit cheie, media IBL-urilor concurentilor e mai mica decat IBL-urile pe care le ai tu, atunci sint motive de penalizare.
Daca din 10 rezultate se ajunge la o medie (numere comune, aproximative) ptr restul de 9 si tu depasesti cu mult acea medie, atunci esti penalizat. E o observatie personala, poata fi combatuta.
Conform OSE tu ai 2,432 Followed Linking Root Domains, in timp ce chrisnova.ro are 98, cartuseimprimanta.ro are 72 si cartuse-imprimante.ro 342.
Deci ai mult fata de concurenta, ceea ce e evident (dupa noile reguli) motiv de penalizare.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.