22nd March 2012, 20:04
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
edy12006
Salutari!
Ce nelamuriri am:
1) Exista o perioada fixa pentru anumite tipuri de penalizari?
2) Ati intampinat cazuri in care siteurile si-au revenit singure? Mentionez ca nu am scos nici unul dintre linkuri si nu am facut nimic altceva, decat am abandonat proiectul.
3) Exista mai multe tipuri de penalizari pentru linkurile cumparate, de genul -10 pozitii, -100, etc?
Multumesc anticipat!
1. da, in functie de penalizare. Maxim este de 1 an.
2. site-ul isi revine in 90 de zile, pentru penalizare tip : link devaluation. Asta ai avut si tu. Erai pe pag 10, doar pt continut, fara sa tina cont de linkuri. Dupa 3 luni, ti-a recalculat linkurile.
3.Da, -6, -30, -50 si cea mai grea -950. Astea pentru pozitii, dar lista e mult mai larga pentru tipurile de penalizari si unele nu sunt "publice".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
23rd March 2012, 02:01
1 out of 2 members found this post helpful.
Eu am avut un site penalizat, din observatiile mele toata aceasta penalizare a durat timp de 30 de zile. A fost voba despre continut duplicat din vina firmei de hosting.
Dupa fix 30 de zile am reusit sa repozitionez siteul doar pe unele cautari cei drept, sunt de parere ca si penalizarile sunt in mare parte "automate" mai ales la schimbarile de algoritm.
23rd March 2012, 16:11
2 out of 2 members found this post helpful.
Uite aici un articol destul de interesant care contine o lista cu penalizari.