22nd February 2012, 15:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu lucrez doar cu articole unice manuale, altii pe com am citit ca fac cu articole spinuite. Social bookmarking nu am facut pentru ca nu cred ca ajuta prea mult in SEO.
La mine este un test, aflat inca in derulare, logica mea spune ca ar trebui sa functioneze, practica...........
Cu articolele din nivelul 2 si 3 ocup deja in google 20 de pozitii din primele 50, si 5 din primele 20
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
22nd February 2012, 15:44
Am inteles. Multumesc. +1
Daca mai are cineva ceva experiente legate de acest domeniu, as fi recunoscator daca le-ar impartasi si aici.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
22nd February 2012, 17:55
Normal Linkwheel-ul nu e recomandat, google isi da seama cu usurinta de schema, mai ales daca majoritatea linkurilor principale vin din aceasta structura.
Linkwheelul este eficient si se vad imbunatatiri in SERP's daca e folosit dupa ce ai destule linkuri catre site-ul de baza. Eu am facut asta pe .com cu articole unice pe nivelul 2 si directoare de articole(continut spinuit) catre nivelul 2, comentarii si bookmarks. Am ajuns pe prima pagina la un cuvant cu o concurenta medie - 22 000 cautari exacte lunare.
E mult de munca pentru linkwheel si sincer nu l-as recomanda, decat daca ai alte multe link-uri catre site si totusi simti ca meriti o pozitie mai buna, se merita.
1.Se pun in articole, insa pentru diversitate, ar fi bine ca pe un blog sa ai 2-3 articole si linkurile in sidebar, cum crezi.
2.La fel ca la 1., se promoveaza si site-ul in sine si articolul. Bate la ochi sa ai linkuri ce vin doar spre articol, si catre domeniul de baza nimic. Daca folosesti linkurile de la 1. in sidebar, poti sa promovezi doar site-ul. Daca folosesti linkurile in articol, linkurile din linkwheel le pui catre articol.
3.Ar fi bine sa oscileze, sa fie long tail keywords, cuvintele cheie de baza si cuvinte similare.
Pe langa linkurile din structura linkwheel, trebuie sa creezi si alte linkuri catre site-urile respective, altfel, degeaba muncesti.
O astfel de retea trebuie bombardata cu linkuri constant, nu ai facut-o..si..gata, ai lasat-o acolo. Trebuie sa iti mai amintesti la o saptamana-o luna sa mai creezi ceva linkuri.
Linkwheelul mi se pare ca lasa acele "trace-uri", urme, pe care Big G. le depisteaza si nu imi place. Oricum, in schema asta e un fel de structura piramidala, urmata de linkwheel, fiindca nivelul 2 nu e legat si pare a fi ce a facut lovelife, numai ca leaga linkurile de nivelul 3.
22nd February 2012, 18:11
as mentiona ca este un instrument pentru com, pe lb romana nu cred ca are vre-un efect, in speta merita mai mult sa ti plasezi linkuri cumparate, din exchange, etc pe siteuri mai autoritare decat al tau. Este mult de munca, ai nevoie de o plaja uriasa de hostinguri si ipuri, etc.
22nd February 2012, 18:32
De acord cu Roxana, plus cateva si de la mine:
1. In schema asta, se promoveaza (cel mai mult) site-urile de nivelul 2,3,4. In ordinea; 4,3,2. De la coada la cap.
2. Link-urile le pui atat in articol, cat si in sidebar.
3. Iar ca promovare: social bookmarks, directoare de articole, profile pe forumuri (exista softuri), comentarii pe bloguri, inscriere in directoare, etc. Pentru fiecare site/articol in parte.
Ramai uimit sa vezi rezultatele! Bineinteles, sa faci totul ca la carte. As face chestia asta si cu un site nou-nout, si cu articole spinuite..etc.
De recomandat ca fiecare nivel sa aiba platforme diferite.
Ex 1: wordpress
Ex 2: blogger
Ex 3: squidoo
Eu am avut rezultate de record (daca ii pot spune asa), cu 100 de bloguri pe blogger, 1-2 articole pe fiecare, si (atentie) doar inscrieri in social bookmark-uri.