Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Link Wheels: Cateva intrebari

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit Link Wheels: Cateva intrebari

Am tot citit in ultimul timp despre Linkwheels si despre beneficiile pe care acestea le pot aduce in SERPS.
    Asa ca m-am gandit sa incerc si eu o schema pentru un site de afiliere.ro
    Am ales o schema simpluta, in genul acesteia:

Insa am cateva neclaritati:
    1. link-urile se pun in articole si nu in sidebar, nu?
    2. atunci cand se face reteaua de link-uri, se promoveaza articolele scrise(in site-urile web 2.0) sau site-urile in sine?
    3. keyword-urile din site-urile satelit 2.0 stiu ca trebuie sa aiba legatura cu principalele keyword-uri urmarite pentru site-ul principal. Totusi, trebuie sa fie similare? Sau nu conteaza?

Merci anticipat.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Am pus eu in practica schema asemanatoare de vreo 2 luni, deocamdata nu am observat rezultate, eu am pus piramida nu well cu un singur site principal vreo 8 pe nivelul 2 si vreo 50 nivelul 3, site-urile din acelesi nivel nu sunt legate intre ele, link-urile din site-urile nivel 2 sunt in articole relevante. Restul sunt la intamplare, articole, bloguri, comentarii, etc
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Ai folosit articole unice? Scrise manual sau spin-uite? Ai facut social bookmarking pentru site-urile de nivel 2?
    Intreb doar, pentru ca as vrea sa imi dau seama cam ce ar fi de facut, fara sa imi scape ceva important.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu lucrez doar cu articole unice manuale, altii pe com am citit ca fac cu articole spinuite. Social bookmarking nu am facut pentru ca nu cred ca ajuta prea mult in SEO.
    La mine este un test, aflat inca in derulare, logica mea spune ca ar trebui sa functioneze, practica...........
    Cu articolele din nivelul 2 si 3 ocup deja in google 20 de pozitii din primele 50, si 5 din primele 20

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Am inteles. Multumesc. +1

Daca mai are cineva ceva experiente legate de acest domeniu, as fi recunoscator daca le-ar impartasi si aici.

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

Implicit

Normal Linkwheel-ul nu e recomandat, google isi da seama cu usurinta de schema, mai ales daca majoritatea linkurilor principale vin din aceasta structura.

Linkwheelul este eficient si se vad imbunatatiri in SERP's daca e folosit dupa ce ai destule linkuri catre site-ul de baza. Eu am facut asta pe .com cu articole unice pe nivelul 2 si directoare de articole(continut spinuit) catre nivelul 2, comentarii si bookmarks. Am ajuns pe prima pagina la un cuvant cu o concurenta medie - 22 000 cautari exacte lunare.

E mult de munca pentru linkwheel si sincer nu l-as recomanda, decat daca ai alte multe link-uri catre site si totusi simti ca meriti o pozitie mai buna, se merita.

1.Se pun in articole, insa pentru diversitate, ar fi bine ca pe un blog sa ai 2-3 articole si linkurile in sidebar, cum crezi.
    2.La fel ca la 1., se promoveaza si site-ul in sine si articolul. Bate la ochi sa ai linkuri ce vin doar spre articol, si catre domeniul de baza nimic. Daca folosesti linkurile de la 1. in sidebar, poti sa promovezi doar site-ul. Daca folosesti linkurile in articol, linkurile din linkwheel le pui catre articol.
    3.Ar fi bine sa oscileze, sa fie long tail keywords, cuvintele cheie de baza si cuvinte similare.

Pe langa linkurile din structura linkwheel, trebuie sa creezi si alte linkuri catre site-urile respective, altfel, degeaba muncesti.

O astfel de retea trebuie bombardata cu linkuri constant, nu ai facut-o..si..gata, ai lasat-o acolo. Trebuie sa iti mai amintesti la o saptamana-o luna sa mai creezi ceva linkuri.

Linkwheelul mi se pare ca lasa acele "trace-uri", urme, pe care Big G. le depisteaza si nu imi place. Oricum, in schema asta e un fel de structura piramidala, urmata de linkwheel, fiindca nivelul 2 nu e legat si pare a fi ce a facut lovelife, numai ca leaga linkurile de nivelul 3.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu am nivelul 2 facut pe bloguri unde exista articole variate cu link-uri si spre alte site-uri, de fapt eu am inclus doar un articol de pe blog in schema.

RoxanaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    121
    Putere Rep
    32

Implicit

as mentiona ca este un instrument pentru com, pe lb romana nu cred ca are vre-un efect, in speta merita mai mult sa ti plasezi linkuri cumparate, din exchange, etc pe siteuri mai autoritare decat al tau. Este mult de munca, ai nevoie de o plaja uriasa de hostinguri si ipuri, etc.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de RoxanaN Vezi Post
    Este mult de munca, ai nevoie de o plaja uriasa de hostinguri si ipuri, etc.
    Nu neaparat, pentru nivelul 2 poti folosi si articole cumparate pe bloguri terte, daca este posibil si relevanta. Eu asa da gratuit articolele pe blogul meu daca cineva va aduce si link-uri catre acel articol

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

De acord cu Roxana, plus cateva si de la mine:
    1. In schema asta, se promoveaza (cel mai mult) site-urile de nivelul 2,3,4. In ordinea; 4,3,2. De la coada la cap.
    2. Link-urile le pui atat in articol, cat si in sidebar.
    3. Iar ca promovare: social bookmarks, directoare de articole, profile pe forumuri (exista softuri), comentarii pe bloguri, inscriere in directoare, etc. Pentru fiecare site/articol in parte.
    Ramai uimit sa vezi rezultatele! Bineinteles, sa faci totul ca la carte. As face chestia asta si cu un site nou-nout, si cu articole spinuite..etc.

De recomandat ca fiecare nivel sa aiba platforme diferite.
    Ex 1: wordpress
    Ex 2: blogger
    Ex 3: squidoo

Eu am avut rezultate de record (daca ii pot spune asa), cu 100 de bloguri pe blogger, 1-2 articole pe fiecare, si (atentie) doar inscrieri in social bookmark-uri.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cateva intrebari
    De piciu1993 în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 18th June 2013, 09:45
  2. Cateva intrebari PHP & MySQL
    De Cristi G în forumul Server side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd February 2010, 23:29
  3. Cateva probleme/intrebari generale
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th December 2007, 01:21
  4. Cateva intrebari referitoare la link-uri
    De glumetzul în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 19th June 2007, 22:41
  5. Misspellings - cateva intrebari
    De turbo în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th July 2006, 13:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.