Am un site facut cu Joomla. I-am adaugat si un modul care sa imi faca linkurile SEF. Dar am urmatoarele probleme:
- de la zi la zi, in Google Webmaster Tools imi creste numarul de erori (not found), desi foarte multe din paginile cu erori, de fapt nu au erori...
- site-ul e la inceput (inregistrat pe 13 oct), dar crawlerul trece destul de rar, cam o data la 6-7 zile. Nu am inca activa optiunea "Faster"
Nu imi dau seama daca am intrat in sandbox sau nu, cert este ca pt o anumita fraza de cautare pe Google, eram acum 2 sapt pe locul 127. Acum o sapt eram pe 138. Acum sunt pe 145...
Sunt de vina erorile respective pt "mersul inapoi" al site-ului?
Sa mai astept pana se refac toate link-urile? (problema cu modulele astea de SEF ale Joomla este ca link-ul rescris se genereaza abia cand se da click pe el). O sa incerc sa le refac manual dar nu stiu cat de mult ma ajuta.
Sa scot modulul de SEF si sa il las cu URL-ul default? Gen numesite/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,3606/Itemid,35/
Cam urat...
Stiu ca o varianta ar fi sa fac eu site-ul fara sa ma bazez pe CMS-uri, dar mai am de invatat destula programare pana sa ajung sa fac tot ce am acum pe site, manual
Daca am la semnatura site-ul pe un forum (de exemplu) pe care am cateva mii/sute de postari, se calculeaza doar un IBL venit de pe acel forum, sau toate din semnatura?
Deocamdata astea sunt problemele si nelamuririle, am intrebat aici pt ca sunt destul de generale.
Mersi anticipat!