Hi ...
Nu i asa simplu cu site urile de anunturi ... nu trebuie neaparat sa stergi anunturile ... numai ca trebuie filtrate.
Regulile pt ads nu trebuie ignorate daca vrei colaborare ....
Hi ...
Nu i asa simplu cu site urile de anunturi ... nu trebuie neaparat sa stergi anunturile ... numai ca trebuie filtrate.
Regulile pt ads nu trebuie ignorate daca vrei colaborare ....
Da...
cu toata munca de filtrare am avut cateva anunturi erotice ce incalcau regulile adsense.
Pur intamplataor am gasit 2 mailuri de la google: clasic unul cu avertizarea si apoi unul cu suspendarea.
Intre timp oricum am sters situl si l-am recreeat. Era jale. Aveam si 3 cereri de colaborare si furnizare date catre autoritati pentru .."diverse".
PArtea proasta e ca noul script nu permite filtrari pe badwords, filtrari dupa IP ..etc. Are proaste optiuni de securitate.
pana acum nu am avut prea mari probleme, insa ma astept sa curga anunturile cu s#x si trafic de carnita. Poate am descurajat prin faptul ca am scris clar ca nu mai accept anumite tipuri de anunturi.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Partea buna e ca flynax.com ofera si acestea, daca ai licenta ar trebui sa stii aceste lucruri ..... personal nu cred ca ai cheltuit tu 600 $ pe script si sal urci pe Anunturi gratuite IASI
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)