Da, m-am gandit si eu la acele link-uri spre pariuri, ruleta si poker, dar ma gandeam ca daca aia au zis ca-s doar cateva pagini, inseamna ca nu-i in sidebar problema, dar e posibil sa ai dreptate. Stiu ca au mesaje standar, ca mai primeam si eu raspunsuri dintr-astea "tipizate" cand mai dadeam cate un request consideration pt site-uri penalizate si primeam acelasi raspuns: "paginile site-ul sunt ok, deci nu este vb de o penalizare manuala. in schimb, algoritmul nostru are foarte multi factori pe care ii ia in considerare si este posibil sa fi depistat ceva in neregula. sa citesc guideline-urile, blablalba"... Da, am vazut si eu pe mai multe site-uri textele si link-urile alea spre sit-eurile de gambling, si totusi aveau PR normal. Oare sa inceapa acum sa testeze niste algoritmi de depistare a link-urilor cumparate si Daniel este ghinionul sa-l fi luat pe el cobai? Adica, el are blog general, cu link-uri spre multe site-uri din nise diferite, deci nu cred ca link-urile alea spre gambling par scoase din context. Sunt sute astfel de site-uri cu link-uri in sidebar spre gambling, dar totusi pana acum n-au patit nimic...

Daniel, vorbeste cu persoanele carora le-ai vandut link-urile alea de gambling si zi-le ca ai sa le scoti pt o scurta perioada, ca e posibil sa te fi penaliat google din cauza asta, apoi le scoti si dai submit reconsideration si vezi ce zic cei de la google, ca sa vezi daca asta-i cauza. Oricum, nici pe cei care au cumparat link-urile nu-i ajuta prea tare daca site-ul tau are PR0 si este penalizat, deci ar putea fi intelegatori sa te lase sa le scoti pt a face acest experiment