In adwords e problema asta de cand a aparut.
Macar acolo daca dai ca iti asumi, iti publica ad-ul si cu "cum" in el.
In adwords e problema asta de cand a aparut.
Macar acolo daca dai ca iti asumi, iti publica ad-ul si cu "cum" in el.
Oara daca pun un redirect de pe .info (la tot tot blog-ul) pe alta extensie, exista sanse sa-i revina PR-ul?
Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri?
Cuvantul sigur nu. Vezi si "cum laude" (an honor added to a diploma or degree for work that is above average).
Trecand peste toate, google nu interzice vreun cuvant, inclusiv pe nisa adult. Omul e liber sa caute orice "pitici" si e datoria unui motor de cautare sa il ajute pe user, respectiv sa indexeze si acele pagini.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ai fost banat adica pt asa ceva?
Nu am inteles care e problema. Pana la urma e un mesaj de informare.
Uite aici cate cuvinte de genu s-au adunat. Seopedia nu pare penalizata.
Mi se spunea 1nesco
Nu am fost banat, ci mi-a fost "radiat" PR-ul 3 care-l aveam, care, in final s-a transformat in N/A.
Sigur nu de la asta ti se trage
Ce targetezi pentru prima pagina si in ce pozitie ai fost/ai ajuns?
Mi se spunea 1nesco
1. Nu ti se trage de la cuvant.
2. PR-ul nu se redirecteaza 100%, eu am redirectat PR 4 spre domeniu nou si mi-a dat 2.. noroc ca am reusit sa discut cu o parte din cei la care aveam link sa imi puna spre noua adresa si la urmatorul update l-am adus inapoi la 4.
3. Google nu raspunde uman decat pe .com, eu am avut o problema muuult mai grava care ii viza in mod direct si nu mi-au raspuns, dar mi-au dat un mesaj automat cum ca au citit bla bla bla, nimic ce nu stiam.
4. Incearca sa gasesti problema reala, cum ar fi ceva linkuri nasoale pentru care sa te fi penalizat sau ceva linkuri puse manual in mod evident (3 way linking pe aceleasi ip-uri, sitewide linking de la siteuri mult mai mari decat tine etc.)
Sper sa te ajute informatiile.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)