Citat Postat în original de northwish Vezi Post
Buna tuturor,

De ceva vreme am realizat un site care din pacate a ajuns sa fie penalizat de google si sa isi piarda vizitatorii.

In decurs de o saptamana ajunsese la 1000 unici pe zi fara promovare din partea mea. E vorba de un site de muzica, care prelua muzica cu youtube api.

Considerati o problema ca aveam indexate de Google peste 25000 de linkuri?

Linkurile erau de forma: site.ro / cod-video-youtube / titlu-melodie.html

Cineva imi zicea ca nu am ales bine formatarea link-ului. E adevarat?

Text original pe pagini, nu aveam de unde sa pun. De ce s-a bucurat de un succes asa mare si dintr-o data sa cada?

Multumesc!
northwish: orice site nou si dinamic cum a fost sau este al tau, e luat bine de motoarele de cautare la inceput, in plus daca ai preluat si ceva videoclipuri sau filmulete mai noi si la moda, care le cauta lumea cu disperare, e normal sa ai trafic chiar si 1000/zi.
Problema e insa ca dupa 2 luni, motoarele de cautare considera ca te-au ajutat destul si acum e timpul sa te ajuti si tu asa ca nu mai beneficiezi acum de statutul de "nou" si trebuie sa muncesti sa ajungi la pozitiile bune dinainte cot la cot cu concurenta . Cum ei (concurenta), au ceva vechime in spate si probabil si link-uri vechi si trusted, va dura ceva sa urci la cautarile importante (asta daca stii care sunt pentru site-ul tau).
In rest, tu hotarasti daca merita sa investesti timp si munca in el sau nu.