Abia am observat schimbarea. Credeti ca e mai bine pentru site-urile din pozitiile 2, 3, ..?
capture2.jpgcapture4.jpg
Abia am observat schimbarea. Credeti ca e mai bine pentru site-urile din pozitiile 2, 3, ..?
capture2.jpgcapture4.jpg
Tocmai vorbeam cu Dan in aceasta dimineata de modificarile sitelinks-urilor. Probabil sunt parte a noilor updateuri de la Google. O chestie pe care am observat-o (posibil sa fie mai demult, dar nu am observat) sitelinkurile au linkuri directe. Pana acum erau redirectate.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cred ca apar atunci cand cautam in mod clar un site, nu apar la expresii comune
Trust, but verify.
Arata bine, cred ca este o miscare buna facuta de google.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Cred ca va avantaja primul site foarte mult, daca apare acolo cu 8-12 subpagini, ocupa 70-100% din inaltimea ecranului, daca e widescreen cu o rezolutie relativ mica.
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
La multe cautari ocup pozitia 3-4-5. Daca pana acum imi aduceau trafic bun, acum traficul incepe sa scada, deoarece la un loc 4 deja nu apari "pe ecran". DEci e bine cine ocupa prima pozitie, e rau cine e dupa...
Pe undeva e bine, inainte rezultatele tot de pe primul site erau afisate ca rezultate normale, acum sunt afisate diferit deci userul va sti destul de clar ca este alt site cel de pe pozitia 2, 3, etc. Eu sper sa ramana cum este acum.
Daca ramane implementat doar pentru rezultatele de brand cred ca e ok, dar la cautari generale ar fi o catastrofa parerea mea... pentru ca locurile 2,3 vor pierde foarte mult!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)