Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Panda 2.2

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu am analizat putin situatia pe site-uri cu continut general ... si vad ca desi sunt scaderi de 20 .. 30 .. 40% fata de traficul din perioada de dinainte ( si vorbesc aici de site-uri cu trafic intre 10.000 si 50.000 de unici pe zi ... ) scaderi in pozitii pentru cuvintele cheie cu cel mai mare trafic nu s-au intamplat. Deci, concluzie: scaderea de trafic se datoreaza si vremii de afara ... nu mai sta lumea pe net ... iese afara la un gratarel, bazin, piscina, plimbare etc
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Se simte in cautari modificarile aduse de panda, eu am pierdut cateva cuvinte bune in google si cateva site-uri mi-au scazut in trafic, dupa lansarea google panda penality in america se pare ca a ajuns si in europa. Site-urile mari vor simti cu siguranta scaderi.

AlexZ este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

M-am uitat prin toate site-urile mele si am ramas uimit de o chestie. Practic un site la care nu am mai lucrat de luni intregi (5 luni cred) a "bubuit" de la 1000/zi la 5200! Domeniul are 1 an vechime este in limba romana, page rank 0 si nu are backlinks.
    Singurul lucru pe care l-am facut, am avut grija sa am link-uri interne bine facute, atat.

Sper sa va fie de ajutor.
    Ultima modificare făcută de AlexZ; 23rd June 2011 la 13:29.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 24th April 2011, 07:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •