-
Eu am analizat putin situatia pe site-uri cu continut general ... si vad ca desi sunt scaderi de 20 .. 30 .. 40% fata de traficul din perioada de dinainte ( si vorbesc aici de site-uri cu trafic intre 10.000 si 50.000 de unici pe zi ... ) scaderi in pozitii pentru cuvintele cheie cu cel mai mare trafic nu s-au intamplat. Deci, concluzie: scaderea de trafic se datoreaza si vremii de afara ... nu mai sta lumea pe net ... iese afara la un gratarel, bazin, piscina, plimbare etc :)
-
Se simte in cautari modificarile aduse de panda, eu am pierdut cateva cuvinte bune in google si cateva site-uri mi-au scazut in trafic, dupa lansarea google panda penality in america se pare ca a ajuns si in europa. Site-urile mari vor simti cu siguranta scaderi.
-
M-am uitat prin toate site-urile mele si am ramas uimit de o chestie. Practic un site la care nu am mai lucrat de luni intregi (5 luni cred) a "bubuit" de la 1000/zi la 5200! Domeniul are 1 an vechime este in limba romana, page rank 0 si nu are backlinks.
Singurul lucru pe care l-am facut, am avut grija sa am link-uri interne bine facute, atat.
Sper sa va fie de ajutor.