Daca v-a scazut traficul incepand cu 15 iunie, este Panda 2.2 - Has Google Started Rolling Out Panda 2.2 ? Google SEO News and Discussion forum at WebmasterWorld
Vreau sa discutam pe tema asta. Cati ati simtit scaderi sau cresteri ?
Versiune printabilă
Daca v-a scazut traficul incepand cu 15 iunie, este Panda 2.2 - Has Google Started Rolling Out Panda 2.2 ? Google SEO News and Discussion forum at WebmasterWorld
Vreau sa discutam pe tema asta. Cati ati simtit scaderi sau cresteri ?
Da eu am observat si am mai scris de unele fluctuatii .
Personal mi-a scazut traficul la unele saituri cu valori intre 20-50 %
Ideea e ca s-au mai intamplat astfel de scaderi dupa care traficul usor usor a crescut iarasi pana la valoarea de unde a scazut.
Acum nu stiu daca cicilicitatea asta se datoreaza faptului ca adaug constant continut nou care rankeaza mai bine decat cel vechi.... Si tot asa mai departe
Cresteri. Dublarea traficului pe cel mai spammy site pe care il am :))))))
Vorbiti si de .ro sau doar de .com?
De .com in special
Pe .ro o singura data am vazut manifestarea asta. Pe .ro in general cand pica... pica , adica nu sant semnale de genul celei enuntate mai sus care sa te anunte.
Si aici ma refer doar la saiturile ce pot fi considerate spammy si asupra carora exista asemenea suspiciuni
Este valabil pentru orice tara, orice limba. Panda nu a afectat doar site-uri in limba Engleza.
si mie mi-a scazut traficul zilele astea. vad ca astazi si-a revenit destul de bine.
si mi-a scazut cu vreo 80% pt fix 2 zile la rand pe 17 si 18 .. acum e la fel ca inainte
Eu m-am uitat la monitorizarea cuvintelor si am vazut ca pe 15 mi-a picat un site din google, dar tot pica si isi revine, nu e cel mai grozav site oricum, dar nici ceilalti pe nisa nu sunt mai breji.Am mai observat la fel sa scaderi la un site de bancuri ( content duplicat presupun ), in rest site-urile nu prea au fost afectate, doar mici fluctuatii .
Eu am avut cresteri de 20 - 80% pe majoritatea siteurilor. Din pacate au fost cresteri de 80% pe cele mai mici :(
la mine nu a picat semnificativ, sunt scaderile specifice perioadei, si care se vad la majoritatea site-urilor in general. Eu numai am site-uri "spami", ca sa imi dau seama
ma dar hai sa vorbim si de cat de mare este tarficul.
ca una este sa vorbim de un site cu 100 de vizitatori si alta cu minim 5000 .
Una e sa-ti creasca de la 100 la 200 si alta de la 5000 la 10.000 .
Sau sa scada ... depinde de caz
Mi-a scazut cu 50% .
Eu vad scaderi de aproximativ 20% la 4 website-uri (media, individual fiind aproximativ: -15%, -50%, 0%, -10%), totalizand o scadere de aproximativ 500.000 unici.
Au scazut si in serp sau a scazut doar traficul din cauza caldurii si a concediilor?
La mine scaderea nu a fost chiar asa de brutala dar cea mai severa a fost cam de 130.000 de unici dupa care luna aceasta si-a revenit dar nu inca la valoarea de dinainte de scadere.
In procente inseamna cam 60%
@Mezei siteurile respective intra clar in categoria duplicat ? si de curiozitate la comanda site:domeniul-tau . com mai ai indexul siteului primul rezultat afisat? E o problema la care caut raspuns de ceva vreme.
La un site am atins minimul istoric de acum 3 ani, iar la altul am avut -73,48% scadere.
Pe cine ajuta panda asta si cat va ramane asa?
Scadere cu aproximativ 50% dar s-a intamplat doar pentru o singura zi.
Eu am analizat putin situatia pe site-uri cu continut general ... si vad ca desi sunt scaderi de 20 .. 30 .. 40% fata de traficul din perioada de dinainte ( si vorbesc aici de site-uri cu trafic intre 10.000 si 50.000 de unici pe zi ... ) scaderi in pozitii pentru cuvintele cheie cu cel mai mare trafic nu s-au intamplat. Deci, concluzie: scaderea de trafic se datoreaza si vremii de afara ... nu mai sta lumea pe net ... iese afara la un gratarel, bazin, piscina, plimbare etc :)
Se simte in cautari modificarile aduse de panda, eu am pierdut cateva cuvinte bune in google si cateva site-uri mi-au scazut in trafic, dupa lansarea google panda penality in america se pare ca a ajuns si in europa. Site-urile mari vor simti cu siguranta scaderi.
M-am uitat prin toate site-urile mele si am ramas uimit de o chestie. Practic un site la care nu am mai lucrat de luni intregi (5 luni cred) a "bubuit" de la 1000/zi la 5200! Domeniul are 1 an vechime este in limba romana, page rank 0 si nu are backlinks.
Singurul lucru pe care l-am facut, am avut grija sa am link-uri interne bine facute, atat.
Sper sa va fie de ajutor.