Vezi Rezultate Sondaj: Un singur domeniu sau domenii multiple ?

Alegători
57. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Un singur domeniu

23 40,35%
  • Domenii multiple

34 59,65%
Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 82

Subiect: Un singur domeniu mare sau x domenii nisate ?

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Domeniul principal il folosesti ca brand, iar satelitii ca aducatori de trafic organic.
    Subsciu cu completarea ca efortul ( continut , promovare etc ) trebuie focalizat pe siteul mama ( brand ) .Parerea mea e ca important e si cum folosesti satelitii . Daca ai un magazin online care vinde centrale temice , aer conditionat etc satelitii sa fie pentru informarea clientului asupra caracteristicilor tehnice ce trebuie avute in vedere in alegerea unei centrale termice , a unui aparat de aer conditionat .

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

@Broscoi, pentru un magazin online ce ai zis tu este mina de aur ... se preteaza chiar foarte foarte foarte bine .. si cred ca ar fi o alegere perfecta pentru o astfel de nisa ... din pacate la nisa mea nu se preteaza.

'----

Ok ... am gandit-o bine de tot si mi-a iesit ceva care cred ca e cea mai buna cale de mijloc ...

Ziceti-mi ce parere aveti:

Site-urile satelit vor fi cele cu tot continutul ... logo-ul va fi numele domeniului satelit, iar sub logo va scrie mai mic ceva de genul:
    numeledomeniuluisatelit.com face parte din reteaua numeledomeniuluibrand.com

Pe domeniul brand ( domeniul mama ) va fi cate o pagina pentru fiecare domeniusatelit in care vor fi ceva informatii statistice cu privire la domeniul satelit si ultimele 3 .. 5 chestii adaugate pe domeniul satelit.

Ma gandesc ca paginile domeniului mama sa le fac prin ajax astfel incat google sa nu le poata indexa prin urmare sa nu vada link-urile din domeniul mama catre domeniile satelit.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Ceea ce vrei tu sa faci deja nu se mai numeste site principal si siteuri sateliti ci retea de siteuri (asa cum spui si tu mai sus: "face parte din reteaua...") ce au ca punct comun un domeniu principal, un fel de sitemap...
    Cred ca ai inteles total gresit conceptul de site principal.
    Nu mai vad rostul ip-urilor unice adica tu singur ii spui lui google ca ai o retea, pentru ce sa te mai ascunzi dupa cires? Nu era mai simplu sa faci n subdomenii? Era acelasi lucru...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 23rd December 2010 la 11:41.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

StarNET cred ca cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci e sa incerci o versiune, oricare crezi ca are sanse. N-o sa fie cea castigatoare, te asigur. O vei imbunatati in timp. Si poate cel mai important, vei invata care e versiunea cea buna.

Nu are importanta daca e cu sateliti sau in retea, in mare parte scopul lor trebuie incadrat intr-un scop general. Daca ti-ai definit scopul general, sigur o sa stii ce vei face cu celelalte intentii.

Iar aici ti s-au dat niste idei bune... si mi se pare misto ca ai avut curajul sa te sfatui cu Seopedia.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Ma sfatui ca sunteti din aceeasi bransa .. iar oameni cu care sa ma sfatui din domeniul meu nu prea am ... Gandesc mai bine cand vorbesc cu niste oameni care ma pot aproba in ideile mele, imi pot da sugestii de imbunatatire sau imi pot da una peste cap sa ma trezesc ... oricare din cele 3 variante le apreciez

Pana la urma voi incerca versiunea care am prezentat-o in ultimul post ... odata ce e lansat totul ... o sa pun la studii de caz sa va dati cu parerea.
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Cika-Bum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

in cazul de fata, cred ca ai mai mult castig de cauza daca folosesti mai multe domenii

Succes!
    O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
    Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Ideea ta legata de modul de dispunere a domeniilor mi se pare una eronata. Eu as face domeniul mare in centrul retelei, iar de la fiecare site mic as pune linkuri catre categoriile si paginile interne ale domeniului mare.

Domeniile mici vor ridica site-ul mare, daca totul este facut cu cap. In plus, fiecare din domeniile mici va capata in timp autoritate si avea proprii clienti.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Luand in calcul tot ce s-a zis pe aici am ales ca domeniul mama sa fie doar pentru ceva statistici .. prezentarea serviciului, a domeniilor iar continutul sa fie imprastiat pe domenii satelit.

Numele domeniului mama: cazarepedia[p]ro

Consider ca, cazarepedia ca si nume in sine are sanse sa devina un brand ...

Astept sugestii, pareri despre design/nume .. stiu ca nu suntem la categoria forumului studii de caz dar mi s-a parut mai ok sa continui aici discutia decat sa deschid topic nou ...

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Deci, mai ales ca e pe turism, sfat amical: ramai la un singur domeniu si daca tot ai resurse, foloseste celelalte domenii pt comunicare (obiective turistice, zone de interes, atractii...) de unde periodic poti trimite link spre domeniul principal.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Deci, mai ales ca e pe turism, sfat amical: ramai la un singur domeniu si daca tot ai resurse, foloseste celelalte domenii pt comunicare (obiective turistice, zone de interes, atractii...) de unde periodic poti trimite link spre domeniul principal.
    Subscriu aici. Se pot face sateliti pe atractiile turistice deosebite si ce a mai exemplificat 1nesco ( care implica cuvinte cheie mai des folosite ) si apoi un link sau o sugestie de cazare catre pagina din domeniul mama care asigura cazare in zonele respective. Avantajul va fi ca vei avea ce sa scrii pe acei sateliti si vei trimite vizitatori targetati. ( + mult mai multi vizitatori per total pe retea ).

In ceea ce priveste denumirea brandului parca nu suna bine cazarepedia. ( Totusi nu sunt sigur de asta, nu pot sa imi dau seama cum ar suna unei majoritati de oameni interesati de cazare ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand domeniu .ro un singur cuvant!
    De Lupanu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th November 2010, 21:42
  2. Forumuri Nisate
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th February 2009, 23:48
  3. Adsense - o singură reclamă
    De kesepian în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 6th November 2008, 17:20
  4. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th September 2008, 10:06
  5. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th November 2007, 12:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •