Cristi, e clar ca va conta procentul pe care il detin reviewurile negative luate in considerare de catre ei.
Cristi, e clar ca va conta procentul pe care il detin reviewurile negative luate in considerare de catre ei.
In general oamenii multumiti fac mai putin buzz decat cei nemultumiti, daca ai 1 om nemultumit si 10 multumiti, sa stii ca procentul review-rilor celor nemultumiti va fi mult mai mare decat a celor multumiti. Cel multumit e posibil sa spuna ca a fost ok o data, dar cel mai probabil nu va spune nimic, dar cel nemultumit va spune de mai multe ori si uneori o si va inflori.
De exemplu, caz concret, eu am un review negativ de la o tipa care nu a facut comanda la mine, ci la alta firma, pana la urma sa lamurit ca a facut o confunzie dar review-ul negativ a ramas, si nu poate fi sters de pe site-ul respectiv (nici nu am facut eforturi mari), clienti multumiti am foarte multi, dar acestia nu scriu pe forumuri saui bloguri, de obicei ma suna sau imi trimit un email in cazul fericit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)