Nici eu nu cred ca e asta problema. Nici splogurile, nici redirectul ala 302 catre feedburner.
Un raspuns de pe forumul Google referitor la redirectul 302.
Redirect to FeedBurner Service ? - Webmaster Central Help
With a feed that's allowed to be indexed you have duplication.
If the feed is 302 redirected, you have triplication.
That's just for starters, because once scrapers kick in, they'll be grabbing your feeds and turn them into content on their own sites.
Si o alta problema posibil legata de acelasi feedburner.
My website new links are not appearing on google search, before joining feedburner it was working fine with rss feed. - Webmaster Central Help
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am observat recent ca mai multe directoare romanesti au scazut, unele mai mult, altele mai putin dar tendinta e foarte vizibila. Azi am observat ceva ciudat in contul Webmastertools, imi zice ca au descoperit ca mai am un site (e acelasi dar in varianta cu www, eu specificasem varinta fara atat in contul Google cat si in meta). A mai intalnit cineva aceasta situatie? Deci clar ceva se petrece cu Google dar ce? Iarasi am mai observat ca linkurile nu mai ajuta atat de mult ca inainte.
Faza aia din GWT am patit-o si eu ... nu cu unu ci cu toate site-urile. La majoritatea aveam setat in cont care varianta sa fie folosita (cu sau fara www. in fata ).
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Si la mine a aparut. Ai undeva o optiune sa nu ti-o mai afiseze nicodata.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sa intelegem ca asta inseamna ca Google vede 2 site-uri in loc de unu (adica unu pentru fiecare varianta)? De asemeni update de PR intarzie mult, toate astea sunt indicii ca Google face niste modificari. Are cineva mai multe info?
Google vede o singura varianta din cate stiu. Apare asa doar pentru ca te asociaza automat si cu versiunea www / non www (in functie de cum ai setat sa iti afiseze).
Cu privire la modificarile pe care le face Google, cei de la SEOBook spun ca s-au facut 3-4 modificari de algoritm in ultimele 2 saptamani, unele dintre ele mai importante, cum ar fi cea din link.
Google Ranking Internal Pages Rather Than Home Pages | SEO Book.com
Uh, asta am simtit-o din plin pentru site-ul din semnatura acum cateva zile. Si nu stiam ce Dumnezeu s-a intamplat iar cu homepage-ul meu. Deci o pot confirma si eu.
Adica, site-ul meu ranka cu home-page-ul pt niste kw-uri pentru care aveam si pagini secundare (l-am cam mazilit eu in timp, invatand seo pe el) si nu reuseam sa-l fac pe google sa le "schimbe" asa ca m-am lasat pagubas in timp. Apoi acum cateva zile s-a produs schimbarea, dar rankand mai prost ca si inainte. Primul gand a fost ca am eu o noua problema la index.
Mersi pentru link.
Eu banuiesc acum ca Google pune mai multa importanta pe contentul paginii. In general ieseai la cautari cu prima pagina pentru ca aveai linkuri catre ea, desi continutul ti se modifica in mod continuu. Acum iesi la cautari cu pagina cea mai relevanta cu privire la continut, desi ea nu are (in mod sigur) acelasi numar de linkuri.
Concluzia (mea) este ca Google pune mai mult accent pe continut decat punea pana acum. Sau a scazut importanta linkurilor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)