Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Va rog sa ma ajutati sa fac niste teste de cautare in Google.RO

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Ca sa nu te chinui sa inchizi totul, poti deschide o noua fereastra a browserului in private mode

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    ...dar la businesul meu daca azi nu ocup si 1 si 2 pe prima pagina, maine nu mai vand aproape nimic.
    Exclus.

Cum la fel de exclus e sa ai o categorie de director de afaceri mai tare decat propriul tau site.

Ai incercat si un link in yahoo directory? Era vreo 300 dolari /an.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pe nisa mea sunt f putini clienti, chiar daca detin monopolul primei pagini)
    app 50 de vizite ( nu si comenzi!) pe site/zi/prima pozitie
    app 10 vizite pe pozitia a doua
    app 2-5 vizite pe pozitia 4 -5- >

Statistica o fac de 3 ani cu woopra sau altele si pot spune convins ca daca nu am pozitia 1 si 2 pe prima pagina am zile in care nu primesc nci macar un telefon pe zi pentru o comanda. Statistica pura.Cand am luat pozitia 1 si 2 telefonul a inceput sa zbarnaie de dimineata.
    Bizoo a stat si cred ca o sa stea mult tip ca un ghimpe pe pozitia 2-3 ( oscileaza) In 3 ani nu am reusit sa il dau jos decat cu 1 site , iar la restul mai muncesc. vreau sa il imping jos de tot.

I-am studiat backlinkurile. Muuulte linkuri si transmite autoritate si magazinaselor facute pe el. La fel si romedic..ro
    AM pregatire medicala, scriu articole de specialitate unice, pe ZECI de bloguri. Toate sunt indexate ( insa putine linkuri sunt indexate!) si cu greu controlez pe bizoo sa nu ajunga pe nr 1.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 1st November 2010 la 10:49.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

@diasomie: Ai selectat tara din preferences ?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

DA sigur ( am recunoscut softul il mai folosisem in trecut in alta versiune), dar de ce vorbeam in postul trecut cu rasturnari de situatie le vad la cautari pe mozilla..browser. ceva a manarit Google azi.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 1st November 2010 la 10:48.

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

judet db
    Toate drumurile duc la Targoviste

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Toate sunt indexate ( insa putine linkuri sunt indexate!) si cu greu controlez pe bizoo sa nu ajunga pe nr 1.
    Anchor text unic?

Nu pot sa ma pronunt inca vis a vis de comenzi. Ai verificat si in timp? Adica daca nu e legat de perioada lunii/anului cand intra bani in conturile clientilor?

Felicitari pt capacitatea de a scrie. Mi-ai amintit de un amic cu un site de proctologie: vrea doar pozitia 1
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Imi cer scuze , am fost plecat de urgenta..

Multumesc KRM

1esco..
    nu am inteles postul tau anterior:
    "Anchor text unic?" - scriu articole in domeniu si le postez pe anumite bloguri. Sunt unice, optimizate pe nisa si cu linkuri catre siteurile mele.
    Nu inteleg partea cu ,,,comenzile si cu anul. Nisa este foarte mica, asta e traficul si daca nu am pozitiile 1 si 2 nu sunt comenzi. Adica acei putini care cauta produse din domeniu, cauta ( asa cum e si logic) in primele doua rezultate. Aici e treaba, ajung la mine sau la concurenta. Doar daca sunt interesati si de preturi mai bune sau vor sa vada si alte oferte mai sapa in pozitiile din partea mai de jos a paginii. Evident sunt luni TOTAL moarte din an..vacante sarbator..alta pozitie.
    Ca sa supravietuiesc concurentei a trebuit sa o dau jos de pe poz 1 si 2 si sa o las cat mai jos... A trebuit sa cotez aproape identic 4 siteuri.
    BIZOO ( cu submagazinasele lui) este insa fosrte puternic si incapatanat pe pozitie. DOar nu au linkuri de pe domenii relevante, nimic , doar autoritatea data de bizoo..ro

de azi vad ca a luat pozitia 1 la anumita cautare in domeniu - domeniul licitatii-electronice.ro ! ce treaba are el cu un anunt sa apara pe prima POZITIE? Nu stiu dar la fel se baga fruntase si clubafaceri .ro si altele...

Si NU e ambitie sa fiu primul sau sa monopolizez. Problema se pune altfel. cum ar zice tiganul .."din asta imi intretin familia, si copilasii mei"
    Ultima modificare făcută de diasomie; 29th October 2010 la 22:26.

Sorin.V este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    183
    Putere Rep
    29

Implicit

Intrebare off-topic, pe ce platforma ai magazinul?
    Eu iti recomand ca dupa ce adauga clientul un produs in cos, sa il duca pe pagina cosului ca sa poata finaliza cumpararea daca vrea. Cu un link aferent de "continua cumparaturile". Odata ce apasa butonul de adaugare, el nu mai are ce cauta pe pagina produsului, a luat deja decizia de a-l cumpara.

Am adaugat un produs in cos si am stat cateva secunde incercand sa-mi dau seama cum ajung practic la cos. Poate e vina mea, la platforma pe care o cunosc eu, prestashop, exista o animatie in ajax care face inutila directionarea spre pagina cosului. Exemplu (adauga produsul in cos): cosulet cocarde, cosulet petale nunta, accesorii de nunta, cadouri de nunta, nunta, nunti, cosulete cocarde

Acu', eu nu fac chestia asta de mult timp, dar stiu ca un site usor de utilizat iti poate aduce mai multe vanzari pe acelasi numar de unici. Tu, cum ai putini pe zi, ar trebui sa profiti de asta. De obicei lumea nu cumpara din primul magazin in care intra, ci testeaza piata, compara preturile. Si isi pierde rabdarea usor.

In plus, parerea mea personala e ca site-ul tau e prea intunecat, prea mult maro. O impresie pozitiva face minuni pentru vizitator.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

ABH

Multumesc de feedback..
    CS CART folosesc..e singurul de care m-am lipit dupa multe altele testate. ( si prestashop am avut 2 ani , am rulat si oscommerce si magento)

Depinde ce site ai testat .. depozituldeace? Da e cam incarcat .Insa "adauga in cos" este foarte vizibil. Sau butonul CATRE CASA ( finalizare comanda) nu se vede?
    Parca pot si sa directionez catre cos dupa ce adauga produse in cos ( sa mai sap in script) , insa clinetii mei cumpara de obicei mai multe produse la o comanda. mai vor sa stea pe site..
    Multi clineti mi-au cerut o grafica mai colorat, mai incarcata, cu toate ca sincer eu sunt adeptul unei pagini albe si simple.

Vezi te rog www*acupuncture-needles*net Si adauga un produs in cos ( este in faza de teste - prima categorie stanga sus are produse) scriptul este o versiune ceva mai noua si se comporta altfel dupa daugare produs..Te intreaba daca vrei sa continui sau sa olatesti..
    Ar fi mai OK asa?

Multumesc.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 1st November 2010 la 10:47.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nou algoritm Adsense in teste
    De Alex Dumitru în forumul Adsense
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 22nd March 2009, 13:45
  2. cautare in google cu cod de verificare
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 10th March 2009, 10:40
  3. Noua categorie: Teste
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th December 2007, 13:52
  4. Cautare Google
    De kix_mc3 în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st July 2007, 15:36
  5. Conturi hosting gratuit 30 zile pentru teste.
    De SeerKan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th July 2007, 11:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •