lovelife : gresesti. un link PR6 sitewide valoareaza mai mult decat un articol pe acelasi site.
lovelife : gresesti. un link PR6 sitewide valoareaza mai mult decat un articol pe acelasi site.
Dupa cum se spunea in alt thread, google , incearca sa gandeasca cat mai uman, se pune in locul omului pentru a putea furniza ceea ce are nevoie omul (chiar daca omul nu prea stie ce vrea)
Un link intr-un articol este "natural" in schimb un link sitewide ........... ce crezi?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
cred ca unui articol daca nu este legat de index (si asta o sa se intample dupa 5-6 articole) ii scade mult 'puterea', deja nu mai poti compara cu backlinkul pr6 sitewide.
sa fiu sincer, pana acum eu am folosit in 95% din cazuri numai linkuri d-astea, 'nenaturale' (o parte platite, o parte schimb)![]()
Ceea ce vreau sa zic Mar, este ca daca ai o strategie pe termen lung in SEO, avand doar link-uri din pagini singulare, este mult mai eficient (si mai sigur) decat a avea link-uri sitewide.
Chiar si acum 3-4 ani, un link sitewide era "un pic" mai puternic decat un link dintr-o singura pagina.
Mai ales in ziua de astzi, cand aproape toate link-urile grupate laolalta dintr-un website, sunt ignorate in mare parte (experienta pur personala), eg. Parteneri, Link-uri, Prieteni, si astfel de sectiuni de Link.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu am avut experienta cu un site care avea majoritatea link-urilor site-wide ce a fost depunctat , apoi am schimbat link-urile site-wide in 3-5 articole pe aceleasi site-uri si situatia sa schimbat in bine.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca e vorba de bloguri, sunt sigur ca Google are alte "reguli" e si foarte important ca linkul sa fie in articol in momentul in care e publicat. In cazul asta, ajuta foarte mult. Eu am mai multe bloguri cu trust destul de bun pe aceeasi nisa si cand postez pe celelalte cu link catre unul, castiga pozitii foarte bune pe keyworduri cu concurenta mare. Am incercat mai demult si site-wide,dar nu a avut efecte asa bune.
Dupa parerea mea, linkurile in articole e de preferabil sa nu fie catre index, ci catre pagini interne.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)