Nu stiu daca s-a mai vorbit ... am tot cautat dar nu am gasit nimic ...
intre keyword1-keyword2.[tld] si keyword1keyword2.[tld] ce alegeti ?
Nu stiu daca s-a mai vorbit ... am tot cautat dar nu am gasit nimic ...
intre keyword1-keyword2.[tld] si keyword1keyword2.[tld] ce alegeti ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Din ce punct de vedere?Eu as alege cel legat.
S-a discutat si in trecut si aparent pentru SEO se zice ca e mai bun primul ("mai bun" e insa greu de cuantificat). Din punct de vedere al brandului a doua varianta e mai buna.
Preferabil este fara linuta da. Google le vede la fel oricum. Stie sa separe cuvintele, etc.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Domeniul cu keywordurile legate este mai bun daca se doreste pe viitor vinderea lui. Este si mai usor de tinut minte, e mai usoara comunicarea numelui lui catre o alta persoana etc.
Per total, daca ai de ales intre aceste doua variante, este mai buna alegerea domeniului cuvant1cuvant2.[tld]
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Meserie. Am si cumparat inainte sa postez dar dupa m-am gandit sa va intreb si pe voi ...
Dpdv al brand-ului intradevar stiam ca k1k2.[tld] e mai usor de comunicat etc ... dpdv SEO nu eram convins ... dar ma bucur ca e ok![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Din punct de vedere seo, nu e nici o diferenta intre ele. Dar liniuta aia iti adauga un caracter in plus si pentru multi e greu de tastat si duce la scaderea vizitelor type-in. Eu sunt pentru domenii fara liniute.
Eu nu prefer nici nici, ma adaptez situatiei respective. Daca nu ma intereseaza human-ul (sunt cazuri in care esti doar pentru organic) atunci aleg ce imi este mai convenabil mie ca si owner tinand cont ca d.p.d.v SEO e aceeasi chestie. Cand vine vorba de brand clar: fara liniute.
Asadar, vorba lui Cristi daca sunt amandoua libere, ce mai astepti? Redirect liniuta spre.. fara.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)